Thailand nästa!

Nu har Elin precis åkt hem, ursch nu börjar ja bli riktigt nervös, får nog ringa Elin sen när ja går och lägger mig och ha uppkopplat samtal hela natten. Åh de ska bli så himla kul, vi åker 9.10 här ifrån säffle med tåg. Sen flyger vi halv åtta från arlanda. Kommer fram i bankok kl 09.00 på tisdan på er tid, men i Thailand är klockan typ 3 på dagen. Vi ska bo på ett köpcetrum med 1600 affärer i 3 nätter, Gud va ja ska handla, när ni går i skolan springer ja runt bland alla 1600 affärer. Sen åker vi ner till Hua hin, där vi har hyrt ett hus med pool å grejer, sola och bada : )

Jag ska försöka skriva blogg under tiden ja är i Thailand oxå, blir kasnke inte varje dag men. Nej nu ska ja försöka dämpa min nervositet, emma sa att hon skulle komma hit en sväng men ja har inte hört ngt från henne. Får nog sicka iväg ett sms eller slå en pling snart.

Ne men ja får önskar er en god jul. Gott nytt år kan ja säga till er, eftersom ja kommer till säffle runt 7 på kvällen 31 december. Så ja hoppas verkligen inte de blir försenat och så, ser verkligen fram emot att gå ut och fira nyår här hemma. Träffa alla igen =) Vi får hålla tummarna för att ja kommer hem lagom till utång. Kommer garanterat va jätte sleten, men de hindrar mig inte, får ju träffa dig ; )

Kommer sakna mina små bäbisar här hemma, Siri, Bamse och Doris!!

Kommer sakna jätte många här hemma, men ja har bestämmt mig för att bara må bra och verkligen ha de skönt där borta. Har verkligen sett fram emot denna resan och imorogn åker ja, oj så nära det är nu. Nej nu ska ja göra något annat.

Pussheej

/M


Min helg

Ja, Emma och Elin var riktigt duktiga på att baka pepparkakor vill ja lova. Emma skulle upp och spela match på lördagen så hon åkte hem innan ja och Elin åkte ner till åmål för att hämta Marcus. Vi tog svängen förbi Lina också, hon hade färgat håret brunt, lite ovanligt men fint. Vi kom hem ganska sent på fredagen så lördagen startade med en lång sovmorgon. Efter de körde ja hem Elin och sen till Micke och lämnade några saker. Va där till fyra ungefär, då ja åkte hem och bytte om sen ner till mormor och morfar, för vi skulle äta julmat allihop. Runt 7 åkte ja hem och Elin kom och hämtade mig, så åkte vi ner till Susanna där de var planerat för fest! : )
Det blev en lyckad kväll, om ni frågar mig! : ) 


Sista dagen i skolan

Idag var det sista dagen i skolan för mig detta året. Så himla skönt, åker på måndag och Thailand blir de. Ska bli jätte spännande, har inte fått någon resfeber ännu men de kommer nog.

Idag hade vi religion, långrast, prov, långrast, 40 min matte. Jag och Emma satt mitt emot varnadra på provet, när gunilla hade delat ut proven öppnade vi första sidan och läste första uppgiften, 5 sekunder senare kollade ja på Emma och hon på mig, ja kunde bara genom att se henne, avläsa vad hon tänkte. Jag kan ingenting!!  Det var vekligen så, de var bara massa text och siffror över allt. shit de va svårt. Ja har minnesluckor från de provet, nu när ja sitter här kommer ja knappt ihåg va de handlade om. ämnet var i alla fall Finansiering och Kalkylering.



Emma och Elin sitter på torget i skolan.

Elin åkte med mig hem efter skolan idag, de första vi gjorde var att äta mat. Nu hoppade Elin in i duschen och ja satte mig här. Har tänt massvis med ljus och lyssnar på julmusik. Snart kommer Emma hit oxå, vi ska baka pepparkakor! Mysigt såatt!

Ska hämta bror min i Åmål i kväll också.

/M


Freeze

Jag och Emma sitter i datasalen på skolan just nu. Har haft två prov och hållt ett tal idag. Känns faktiskt riktigt bra, har ett prov imorogn och ett på fredag, båda är Ekonomi prov. Kan de inte så jätte bra så ja måste räkna några uppgifter och göra några bokslut när jag kommer hem.

Vi har två lektioner till, Religon och engelsk affärskomunikation. Usch, känner bara för att åka hem, tända ljus, lyssna på julmuik och bädda ner mig under ett varmt täcke. Men de kan ja inte göra, har massvis med saker som måste fixas innan måndag. Men nu börjar ja se ett slut på alla dessa skolarbeten, så de känns jätteskönt. Ja har inte börjat packa än heller, eftersom de har varit oklart vart vi ska åka, men nu blir de Thailand och de är inte alls många dagar kvar tills vi åker nu. Jag går 2 dagar till i skolan år 2008 känns riktigt bra vill ja lova !! : )

/M


Var åker vi ?

Nu är det ändrade planer igen, Vi kan inte åka till USA, på grund av att vi inte får tillbaka pengarna för flygbiljetten, det var massa knövel ovanligt va ?! Och nu har de börjat löst sig i Thailand, så just nu lutar de åt att vi åker till Thailand ändå. Men ja vet inte så mycket ännu, Pratade med mamma en snabbis förut på telefon bara, får skriva mer sen om det!

Fick reda på att jag fick G+ på mitt matte prov oxå!!!! Härligt!!

Nu blir det att gå ner och laga lite mat, sen plugga på svenska och psykologi prov som ja har imorogn. Sen vid fem ska ja ut till Elin och hämta henne och Micke. Ska köra han till knösta, sen blire att åka hem och äta mat för mig och Elin :P

Nej nu har ja lite bråttom, hörs sen..

/M

E***

Jag vill bara säga att de finns två personer som betyder otroligt mycket. Två stycken som Jag ALLTID ställer upp för, vad det än är och  när de än är! Det har tagit mig alla 18 år att komma på detta tror ja, de är nu ja har förstått hur en riktig kompis ska vara. Ni vet själva vilka ni är och jag stället upp till 110% för er. Kan berätta allt och har super kul tillsammans!

Jag älskar er  : )

/M


USA

Jag och mamma har precis varit hos Patrik och Cissi. Nu är de ganska säkert att vi åker till USA, Florida,Orlando på måndag istället. Här är de snabba puckar som gäller. De va nästan ett år sedan vi bokade Thailandresan, så man har ju gått hela detta året och planerat allt vad man ska göra där, åsså nu har vi en vecka på oss att tänka om för USA. Först kände ja att nej ja vill verkligen åka till thailand, men nu efter att vi kollat runt på nätet och så, så känns de inte fel att åka till USA heller. Vi har även fyra veckor i de huset vi skulle bott i i Thailand som vi kan utnyttja en annan gång, så de blir nog att vi åker nästa eller året därpå till Thailand. Så detta kasnke slutar med två semestrar istället för en.

/M

Florida ?

Som ni alla vet har ju vi bokat resa till Thailand, men nu är de ju som det är där borta. Vilket innebär att vi kasnke inte kommer iväg, vi vet inte alls hur det blir. Patrik har i alla fall börjat kolla om vi kasnke skulle åka någon annan stans, möjligvis florida! Men som sagt vi har ingen aning om vart de blir just nu, så ja återkommer med värdefull information om vår resa ;)

Idag låg även min Ipod i brevlådan, mycket trevligt. Håller nu på att välja ut de bästa låtarna till den. Efter det blir det plugg för min del. Hörs kasnke senare..

/M


RSS 2.0