Studentveckan har börjat!

I Lördags började Studentveckan för oss. Vi var bjudna ut till duse, för susanna har fyllt år. Vi grillade badade bastu och badtunna. Jätte mysigt var det! :)

Igår var det dags för Duse igen. Då var det studentfest på klipporna, var även en del andra som kom. Riktigt mycket folk blev det tillslut! Men det var bara roligt :)

Bilder finns på min bilddagbok.

Vaknade upp hos S imorse. Mådde oförväntat bra faktiskt, jag och Emma åkte en snabb svän till hotellet för att ändra om två bord. Igår träffade vi en person som inte var så speciellt nöjd med sin plat, så vad gör man inte för att det ska bli så bra som möjligt på Lördag. Vi fick även märka ut vilka som ska hålla tal och så, så helena tyckte nog att det var bra att vi kom. Snart kommer mamma hem, då ska vi åka ut på stan en sväng. Sen kanske det blir utgång ikväll igen!! :)

Nu kom mamma hem så ja ska åka : )

Sköt om dej.






Något måste man göra på dagarna.



Var iväg till skolan och fick tillbaka de vi gjort i filosofin, städade ur våra skåp och lämnade in nycklarna. Nu kommer jag nog inte vistas i skolans lokaren förrän fredag 12 Juni. Känns vemodigt samtidigt som det är otroligt skönt. 

Efter detta åkte jag hem och valde ut 102 kort som jag och emma sedan åkte till mannefoto och beställde, så jag ska hämta ut dom på fredag. Jag håller nämligen på med scrapbooking, har ju ingenting att göra nu på dagarna, så det är en perfekt sysselsättning! Ni som känner mig vet att jag älskar att pyssla och har länge gjort kort mm så det är inte bara för att jag inte har något att göra på dagarna ;)

Ne nu ska ja ta mig en koll på bilddagboken och sedan pyssla lite mer innan älskligen kommer.Fast nu slog de mig att det vore inte fel å ta några cider och börja fira!! :) Aja, vi får se vad de blir!

Underbart



Hela helgen plus idag har det var superbra väder, därav ingen blogg. Har inte ens haft på datron, blev ett och annat inlägg från Simons dator bara.

Eftersom jag är klar med precis allt i skolan behöver jag inte ens gå dit. Så jag har sommarlov två veckor innan alla andra :) Det firade jag och Emma med en glass på sibylla efter att vi hade varit hos Maria, Emma va där och provade sin balklänning. På vägen hem passade vi även på att fixa saker att hänga på våra nära och kära på den stora dagen! Nu är det riktigt nära! Ne nu ska jag ladda upp lite bilder från helgen på bilddagboken och sen sova!

Godnatt

RSS 2.0