de tråkiga är nu gjort.

Hade ställt klockan på 9.00 idag, men ja vaknade 8.30. Det är så skönt när man väl kommer upp på morgonen, dock känns det oerhört frestande att ligga kvar i sängen när man ser hur det blåser ute och så fort man tar foten utanför täcken känner man hur kallt det är. Då vill man bara ligga kvar under det varma täcet och känna att man har lov. Idag tog ja i alla fall steget och gick upp på en gång och nu en timme senare har jag hunnit med att göra många saker, plockt in disken, ätit frukost framför TV.n, tagit ner tvätten, vikt tvätt och bäddat rent i sängen. Allt det där tråkiga som man måste göra, men nu har jag ju gjort det och klockan är inte ens 10.00! Så härligt!! Idag ska ja åka ut till tveta :)

/M


torsdag

När ja gick upp imorse kände ja den där paniken av att lovet snart är slut och ja har inte gjort alls mycket. Känns som att ja har sovit bort lovet :S Har fortfarande inte gjort klart allt skolarbete. Ska va med Emma sen vid tre eller ngt så ja får ta ett ryck nu innan dess. Vi ska iväg till IMA-reklam och hämta neccesärerna till resekitet (uf-företaget) dom är nu klara med trycken på dom. Dock har vi inte sytt necesärerna till akutkitet. shit! snart äre öppethus och då ska de vara klart! Hoppas det är många av er som kommer och införskaffar ett akutkit eller resekit, eller kasnke båda två.

En helt OK dag :)

Dagen började som sagt väldigt tidigt, Ja å Elin beslöt oss i alla fall för att kolla på en film där på morgonen. Sen vid 12 tiden gick vi iväg till badhuset här i säffle, simmade och badade bastu. Himla skönt faktiskt, när ja satt där i bastun drömmde jag mig 6 veckor fram i tiden, då ja sitter i Thailand! Mamma kom och hämtade oss vid 4 när hon slutade jobbet, då åt vi vår sallad som vi skulle ha med till örebro igentligen. När vi ändå var inne i det där med att träna så gick vi ut och gick en timme, dock blev det fika med chokladbollar och pepparkakor när vi kom hem, men visst var vi värda det. Det blev som Elin sa ändå imorse. hehe*

I ungefär ett års tid har jag gått och nynnat på en låt, fast ingen verkligen ingen har förstått vilken låt ja har menat. Det har varit så frustrerande, som det alltid är när man har ngt på tungan men inte kommer på vad det är. Men till sak nu då,, när jag och elin satt där på badhuset och småsjöng olika låtar, kom ja in på denna igen. Ja sa något i sitl med att jag hört den på McDonalds och då viste hon direkt vilken låt ja menade, behövde inte ens nynna på den. Fatta va skönt det kändes, äntligen... hehe.


/M


Problemet med stort P

kvart över 6 ungefär ringde katrin och sa att hon inte fick ta sin bil, eftersom de var underkylt och det regande.för hon har inga vinterdäck på bilden, så de är inte så rockigt kankse att åka när det är halkigt. De kan nog vara ganska klokt att tänka så. Så har vi ett litet problem, vi har ingen bil att ta till örebro. Haah, nu sitter ja å elin här (eller Elin har inte gått upp än) och vet inte vad vi ska hitta på. Vi är ju uppe tidigt iaf, Elin nämnde något om att vi skulle ha hälsansdag, vet dock inte hur seriös hon var ;)

/M


Gustavsvik imorgon.

Imorgon bär det av till Örebro, vi ska till Badpalatset, gustavsvik. Vi är två blirar som ska åka, tror de kommer bli himla kul! Jag och Elin har laddat upp med massa mat, sallad, smörgåsar och frukt. Katrin ska köra, så hon kommer och hämtar oss 07.00 till morgonen. Känns tidigt, men vi får försöka komma upp.

/M

Tisdag

Ännu en dag som spenderades hos mina kusiner, när ja kom dit hade Elliot och Ella målat en varsin täckning till mig! Gud som är så goa. Dom blir alltid lika glada när ja kommer dit, cissi blev oxå glad eftersom jag hade med mig matteböckerna idag oxå. hehe* Tro det eller ej, men det är faktist lite kul att räkna hemma hos dom, ja vet inte men allt blir så himla mycket lättare. Aja nog med plugg-prat, vi har ju faktiskt lov.  Emma kallade mig precis Räkne-nörd ;)

Elin skulle komma hit en sväng, så hon kommer nog snart. Så himla skönt att träffa henne, så lätt att prata om allt. Ne nu kom hon tror ja så ja får gå ner :)

/M

Glad röst smittas.

Lina ringde precis, när hon låter sådär glad och sprallig (som hon oftast brukar göra) blir jag oxå på bra humör. Idag var hon det och hon han knappt säga Hej innan hon malde på med sina ideer, nu undrade hon om ja ville förja med henne till Karlstad någon dag innan helgen. Hon har nämligen fått för sig att man måste klä ut sig till helgen, det är ju Halloween. Självklart följer jag med, vi får se vilken dag de blir. Jag känner verkligen för att fest till helgen, absolut! Vi pratade på att dra till Karlstad på lördag, men ja börjar känna för att stanna kvar i säffle. Vet inte varför riktigt, men vore kul att gå ut och träffa folk man känner, var länge sen nu känner ja. Vore kul att umgås med tjejerna :) Ah vi får se hur de blir, det löser sig allt!

Vad är det ja hör? är det jag som har gjort fel? Jag har aldrig bett dig dalta efter mig, det är ditt eget val. Är otroligt besviken på dig, trodde inte du kunde göra ngt sådant och sedan förneka, eller vad äre du gör? Ena dagen har du gjort ngt och andra inte. Ja förstår inte vad du håller på med, hur du tänker. Sedan att bara ha mage till att inte säga ett ord, inte bry sig för fem öre. Har försökt, men det är som att prata med en vägg!


Pluggdag!

Har spenderat dagen hos mina kusiener, Cissi hjälpte mig med matten. Hon tycker det är jätte kul med matte och allt vad det innebär + att hon kan de oxå så det är ju jätte bra för mig. Bara ta med mig böckerna, så hälper hon mig. Så nu förstår ja lite mer i alla fall, hon tyckte ja skulle komma förbi imorgon oxå, så har ja inget för mig så åker ja nog dit imorgon igen. Nu vet ja inte vad de blir riktigt, kanske ringa och höra om Elin har kommit hem från norge, eller undra vad Emma har för sig.(?) Ja vi får se vad det blir. Mamma håller på och byter gardiner och så i köket, så nu ska ja i alla fall gå ner och se hur det blir.

/M


Min Balklänning

Har letat balklänning idag, gud så många fina klänningar det finns alltså! Ja hittade en som ja blev helt kär i. Dock var den inte ritkigt som ja vill ha, därför beslöt jag mig för att måla en själv. Inte för att jag är så värst duktig på att måla, men ja är faktiskt ganska nöjd. Fast man vet ju inte hur den blir när den är klar  heller, i och med att jag ska sy upp den, så äre ju ännu svårare. Går man in en affär och köper en kan man ju prova den och se hur den ser ut på just sig själv, men de kan ja ju inte göra nu, får se den på bild och sen tänka hur de skulle se ut på. Men jag hoppas allt att det blir bra :) Ska även sy upp en klänning som ja ska ha på mig den dagen vi tar studenten. Ja ska göra detta i Thailand, så ja måste bestämma mig snart. Åker ju i början av December. Snart bara en månad kvar, börjr faktiskt bli nervös inför resan.

/M

...

Nu har jag börjat med religonen, dock är den inte klar. har skrivt två sidor. Nöjd över mig själv faktikst :) Annars har det inte hänt så mkt idag..tagit de lungt. Funderar på om ja skall följa med mamma till buggkursen ikväll eller inte. Det är faktiskt ganska roligt att bugga. hehe*



Söndag

Skrev ju att jag skulle försöka skriva på min Religions-uppsats igår, men icke, kom andra saker i mellan. Sedan han ja inte heller för ja skulle ju som sagt på kalas och sen jobba. Var hemma halv ett ungefär och när man har sprungit runt där på McDonalds så måste man varva ner innan man kan gå å lägga sig och sova. så klockan blev ungefär två innan jag somnade. Så nu har jag bestämmt mig.. idag ska den va klar (eller i alla fall nästan :P) känndes lite mkt om den skall vara klar idag.

/M


Kalas + jobb

Sovmorgon idag, vakande kvart över tolv ungefär, gick ner och gjorde mig en ordentlig frukost. mums! Har nu satt mig här för att försöka skriva lite på min Religions uppsats, vore skönt att ha den klar så snart som möjligt. Ska på kalas klockan 17.00 idag, morfar fyller år. Sen ska ja iväg och jobba kl 19.00-00.00. Tycker att det är helt ok att jobba så på kvällen faktiskt. Det är ganska lungt, inte så stora beställningar, dock brukar det vara kanska många bilar som kommer och ska ha en hög med Cb!! hehe! men man kan allt träffa på mkt trevligt folk oxå :)

Fredag eftermiddag = Lov !

Ja det är faktiskt sant, äntligen är det här, de efterlängtade höstlovet. Dessa dagar är alltid bäst, då man vet att man har en helv vecka ledigt att vänta, man känner att man kan planera hur mycket som helst, allt vad man nu vill göra. Dock efter helgen så rinner dagarna bara iväg och man gör kanske inte ens hälften av de saker man planerat. Mina planer är i alla fall att åkta till Gustavsvik badpalats, Räkna ikapp matten, skriva klart religionsuppsatsen. Det var 3 saker och de måste hinnas med! Låter inte allt för roliga, (förutom gustavsvik då) Men de måste ju göras. Annar ska ja bara ta det lungt på lovet, njuta av mitt sista Höstlov helt enkelt.

Dagen är planerad så att Elin kommer hit när hennes körkortsteori har slutat, med andra ord nu. Hon ska sedan vidare till Norge, då tänkte jag åka ut till tveta en sväng, senare blir det att träffa Emma & co. Det blir nog en lyckad eftermiddag, Känner att jag behöver det nu efter skoldagen. Vi hade FINK (Finansiering och kalkylering) prov idag, sådär lagom kul, det var otroligt svårt och jag var otroligt trött, så vi får se hur de går, kändes inte som att det blev ett G ens!

/M

Kortis inlägg..

Nu har jag kommit hem igen, Gud så vi har handlat! De blev allt mellan himel och jord, ni som varit på Ullared vet ju hur det brukar sluta. Det var inte så farligt mycket folk heller, inga köer eller så, så de var jätte skönt.

Nu ringde Elin så nu har ja inte tid att skriva mer, sorry S ;)

Har prov imorgon oxå ;S URSCH, jag kan det inte! Som de har varit på alla andra prov dena terminen, inte tränat på ngt prov!!

/M


Mina änglar*

Har precis förberet allt inför morgondagen, vi åker härifrån 6.30 så ja får gå upp 5.30, ska duscha och lite så på morgonen, sen måste jag ju även säga hej då till mina två bäbisar Bamse och Doris å självklart Siri oxå. (Min älskade katt och hennes kattungar) Får ju inte träffa dom förräns torsdag kväll igen (A) Gud dom är så mysiga, bamse är så go så de finns inte, så fort man sätter sig någonstans kommer han upp iknä och vill bli kliad, ibland glättrar han upp längs benet för att han då vet att jag lyfter upp han. Ja blir helt kär så fort ja ser honom. Doris då, vad ska vi säga om henne ;) Ni som varit här vet ju, Hon är en ganska speciell katt, om inte annat så ser hon lite speciell ut. Ena ögat är större än de andra, ena örat är brunt medan de andra är svart och hon är bara allmänt klumpig, har ingen kontroll för 5 öre :P Men hjälp vad jag älskar dom!

Nu blir de inget bloggande för min del föräns på torsdag kväll eller kanske ännu värre fredag. Ja de märks hur de blir, tror ni klarar er ;-)

<3


Tatuering



Emma var precis här och visade tatueringen och hämtade hennes SevenHeaven tröja som ja hade. Jag vet att bilden inte är så värst bra men det står i alla fall Emma och Therese på Höger Armled. Den var jätte fin, precis som ja trodde :)

Svar på kommentar!

Svar till carolin andreasson: Tack ! :) Ja de gör jag, Vem är Caroline då ?

En ganska bra dag

Äntligen har man gjort Svenska talet (det nationella) Känns otroligt skönt att det är klart nu! Hur gick det då? Ja, det går ju aldrig riktigt som man tänkt sig, men ja tycker att de gick ganska bra ändå, sa faktiskt de mesta ja hade tänkt, ja glömmde inte bort så många saker. Men sen när nervositeten kommer och man blir lite lätt stressad, så pratar man ju alltid mycket fortare och allt det där.. ja ni vet hur det är!  Jag gjorde även mitt Rättskunskapsprov idag, å ja vet ärligt talat inte hur det gick, Men ja svarade på allt utom en fråga, så ja hoppas på ett G i alla fall.

Emma har varti och tatuerat sig idag, hon skulle komma förbi sedare och visa den :) Men ja tror det blev superfint! (lägger ut en bild när hon har varit här)

Imorgon bär det av till Ullared för min del, ska dit med mamma och två av hennes kompisar Ulla och Linda. Ska bli riktigt roligt, vi ska sova över där så vi får springa runt i den stora affären två hela dagar :) Jag tycker det är skit kul att gå runt där och känna att man kan köpa precis vad man vill, man känner sig riktigt rik :) hehe* ja har varit där ett antal gånger förut men man tröttnar aldrig.

Ne nu funderar jag på att göra något nyttigt, kanske skulle plugga lite på Ekonomin som ja har på fredag, för det lär ju inte bli så mycket pluggande där nere precis.

/M

SevenHeaven UF



Jag, Emma, Katrin och Caroline har ett UF-företag som projektarbete på skolan, vi ska göra två olika produkter. Ett akutkit som ska innehålla 7-nödvändiga saker, Plåster, skavsårsplåster, binda, tampong, lypsyl, kondom och våtservett. Den andra produkten kallar vi för resekit den ska oxå innehålla 7-nödvändiga saker, Plåster, liten handduk, tandborste, tandkräm, tuggumi, schampo/tvål och våtservett. Resekittet är tänkt att ha med som hanbagage när man är ute och reser eller bara ha med när man ska någon stan. Akutkittet är tänkt att det ska vara så litet som möjligt så den är lätt att ta med sig överallt! Lika väl på festen som till skolan, för oj så viktig den kan vara  om du tänker efter. Akutkittet är ju endas till för tjejer då, så om du tycker det låter bra så kom till öppethus på herrgårdskolan den 8 November, för där kommer vi sälja dessa små nödvändiga sakerna! Om du inte vill ha någon av dom själv så kan du ju alltid köpa en som present ;)

Idag var våra tröjor klara vi har tryckt vår logga (som jag tycker är himla fin), på dom, det är Sofia Holt som har målat den, Tack till henne! Trycket kommer även att vara på neccesärerna.

Lite bättre

Sitter fortfarande kvar här, men ja har faktiktiskt gjort några frågor. Nu börjar klockan närma sig åtta, då börjar Ensam mamma söker, de får vi inte missa! Ne nu är det bara fem minuter kvar, ska gå ner och mysa ner mig i soffan tillsamman med Myskatten Bamse :)

/M

?



Sitter fortfarande kvar här, har inte rört mig ur fläcken sen sist ja skrev, jo ja va nere och tog mig lite glass förut. Sitter och lyssnar på en och samma låt om och om igen. En låt ja fick av Elin för nån timme sedan. Jag har böckerna framför mig de är bara att börja göra frågorna, men ja hittar ingen styrka, de finns inte. Jag har bara en sak i huvudet och det är du! All min kraft går åt till att hålla tillbaka tårarna!

Skoltrött som få!

Söndag och klockan är snart fem., hur mycket plugg har det blivit denna helgen för mig? Jo nästan ingenting alls, gjort några RK frågor sen inte så mkt mer. Jag Måste, annars blir de hela dagen imorgn och det vet ja att ja inte orkar, efter att ja gått i skolan hela dagen. Nej nu har ja inte tid att skriva mer.. får pallra mig härifrån och ta tag i skolan nu!

/M


Kväll/Morgon

Igår var ja hemma 23.00 från jobbet och ja va verkligen inte trött. Så ja kände inte alls för att gå å lägga mig, men halv 12 ungeför ringde Marcus och frågade om ja kunde köra åt han och några kompisar, självklart! Därmed var min kväll räddad.

Har precis gjort mig iordning nu och väntar på att Elin ska komma hit. Ska följa med henne och köpa en klocka, så nu får hon skynda sig om vi ska hinna dit innan de stänger. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på och göra mer idag, susanna frågade om vi skulle hitta på något ikväll, så de blir kasnke åmål med Elin, Susanna och Katrin, men de märks!

/M


Balklänning



Har lite panik över hur min balklänning ska se ut. Ja ska nämligen skräddarsy den i Thailand, så ja måste ju bestämma hur den ska se ut innan ja åker. Vilken färg och allt den ska ha. Det är ju jätte svårt, finns så himla många fina. Sen blir det ju ganska svårt att slå den ja hade på mig på Mickes bal. För er som inte vet hade jag Lisas (mickes syster) klänning! Den är så otroligt fin, man känner sig verkligen som en prinsessa när man har på sig den. Vilken känsla säger ja bara. Sen att jag gick med min prins gjorde ju inte saken sämmre heller :)

Vad är det som händer?

Vaknade 9.00 imorse, skönt att sova på morgonen, Vi började 10.20 idag. hade bara två letioner, Ekonomi och Matte. En lagom skoldag tycker jag. åkte med mamma ut på stan en sväng när jag kom hem, hon skulle ha sig ett par nya skor att bugga i, men när hon väl hittade ett par hon ville ha, så fanns de inte i hennes storlek. Ursch vad ja hatar när sånna saker händer mig, de är så tråkigt. Nog om det, therese ringde förut oxå och frågade om jag kunde jobba idag, hon hade två pass 15.00-20.00 eller 19.00-22.30.  Jag tog tiden som började 7 ikväll, Kände att jag var tvungen att hinna plugga lite idag. Vi har rättskunskapsprov på torsdag till vekcan igentligen, men ja ska till Ullared Onsdag-torsdag, så ja ska göra provet på tisdag istället. Sen ska ja ju hålla mitt tal på tisdag oxå, ursch ja vill inte! Känner att helgen borde gå åt till att plugga, men ja är så otroligt skoltrött. Jag som alltid har gjort mina läxor i tid, öppnar knappt böckerna längre känns de som :S Men som tur är klarar ju i alla fall proven, men de är inte mer heller! Ja måste verklige nu, för ja vill! Problemet är bara varifrån ja ska få ork?


/M


när man var liten..

Tänkt när man va liten. Allt var då så bra, så enkelt, man kunde bara göra vad man kände för. Inga läxor att hålla orning på själv och när man hade läxor så var de mamma och pappa som hade koll på dem. Ja brukar se på mina katter och tänka hur skönt de har de, de strosar bara runt här hemma och leker, äter och sover, ja enbart gör de dom känner för. Man kan bli så avundsjuk, inte för att jag vill vara en katt, men att bara kunna ta de lungt och slappna av helt och hållet, inte ha någonting att oroa sig för.

Jusst nu känns allt bara som en enda stor trasslig klump av tusentals problem. Ja tänker och tänker men kan inte förstå varför allt ska hända en och samma person, och värst av allt, på samma gång. (varför?) Det känns så orättvist, vet inte hur allt kommer att kunna lösa sig. Ska  man bara låta saker och ting rinna ut i sanden? Är de verkligen rätt? Borde inte folk få lära sig av saker de gjort fel? Skall man bara få bete sig hur som hellst och sedan en vecka senare är allt som vanligt? Nej!

Morgonen i Annelund.

Sitter och väntar på att klockan ska ticka, därför passade jag på att skirva lite blogg. Katrin kommer gående här om en kvart eller ännu längre, hon är nog en av de segaste männiksorna på morgonen (förlåt katrin) men hon stressar inte hon inte! Igår var det hon som körde och vi hade bestämt att hon skulle komma förbi och hämta mig 07.40. Ja stod där vid dörren klar för att åka, men icke, ingen katrin kom, så tänkte ja att ja går ut till vägen och ställer mig för hon kommer väll snart. Men ingen katrin syntes uppe i backen. Å inte var det varmt att stå stilla heller, klockan närmade sig 07.50 så ja beslöt mig för att gå till henne.När ja kom dit stod hon och hade precis börjat skrapa rutorna. Ja men vi han ju i alla fall till skolan, det är ju huvudsaken :P

Får inte glömma bort att skriva grattis till Micke heller
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Du är bäst! :) <3

Puss/ M

Med hösten kommer mörkret.

Nu har jag äntligen fått ihop ett PM, dock måste de nog finslipas ganska mycket. Men det får bli ett senare projekt, eller om ja tar upp de imorgon igen.

Nu tror ja att jag ska gå ut och gå runt guttane, eller föresten när ja tänker efter så hinner de bli mörkt innan jag ens kommer fram til dusevägen och jag vågar inte gå när det är mörkt. Jag och Emma såg älgar igår när vi gick, så då känns de inte så lockande att gå ensammen. Ja ska i alla fall till mormor och morfar och hämta deras bil, ska låna den några dagar eftersom Marcus skulle göra något med våran ( fråga mig inte vad? ) Så tar mig kanske en promenad dit istället.

Jo en sak till, är det någon som vet hur man lägger in bilder i text inläggena?

Skolan

Hejsvejs!

Provet i judendomen, ja va ska vi säga om det? De kändes oförväntat bra faktiskt, fast att ja knappt hade öppnat böckerna imorse, vi hade 4 timmar rast idag, så den fick ägnas åt religionsprovet. Idag tänkte ja försöka skriva klart mitt PM inför svenska nationella talet. Ursch, är faktiskt lite nervös inför det ;S Jag har fått vg-mvg på alla mina "prov-uppsatser" och "prov tal" Så ja skulle verkligen vilja få de på de riktiga. Jag har nämligen haft G i svenska i varje slutbetyg ja någonsin fått. Så nu ska ja ha ett VG i svenska sista året! :)


SevenHeaven UF

Kom precis hem från skolan nu, idag har vi gjort väldigt mycket med vårat UF-företag Sevenheaven. Så de känns väldigt bra. Halv fem kommer Emma hit för vi ska gå ut och gå, ska gå runt guttane. Idag har vi tänkt att gå med stavar, det är så hilma fult att göra det, men ändå kul att prova. Ne nu har jag inte tid att skriva mer eftersom Emma kommer om en timma drygt och innan de ska jag hinna plugga på religionsprovet som vi har imorogn, hjälp ja kan de verkligen inte.

Du vet inte hur mycket något betyder, förräns du misst det!

Ja så är det nog, man vet inte hur mkt någon/någonting betyer, förräns man misst den/det. Det kan vara väldigt lätt att gå runt och ta saker och ting förgivet, men man kan inte göra det i alla evighet, de går inte. Allt går inte att acceptera, det bara är så. Tänk dig noga för innan du gör någonting, för när du sedan ångrar sig så kan de är försent. Man kan ju känna ibland att inget känns rätt just för tillfället, men med tiden så vill man ändå ha de som förut. Så var rädd om de du har, den dagen du beöhöver de, kasnke de inte finns där längre. Tänk på det!


Vaccination

Jag och mamma var på sjukhuset idag och tog får första av tre sprutor, vi ska åka till Thailand. Därför är vi ju tvugna att vaccinera oss. Vi ska åka 8 december och kommer hem 31 december. Det ska bli riktigt kul, vi ska åka med mammas bror och hans familj, mina små kusiner Elliot, Ella och Meja. Jag har aldrig varit utomlands, förutom danmark och norge då ( med de räknas inte riktigt som utomlands, tycker ja)  Så de ska bli spännande, mamma har inte heller flugit tidigare och vi ska åka hem själva för mina kusiner ska vara kvar över nyår oxå. Så vi får se om vi kommer hem eller inte :P Hemresan kommer att bli en resa för sig.

Idag på Ekonomin beslöt sig Gunilla för att flytta fram FINK.provet en vecka, du är en ängel! Känndes verkligen som en lättnad när hon sa det, för ja har inte alls bra koll på de senaste vi har gjort, massa kalkyler och uppställningar. Aja, de blir nästa veckas arbete det. Dock sa hon att de stod i prov-pärmen att vi har Rättskunskaps prov nästa torsdag oxå, vilket jag hade missat totalt.

Den efterlängtade skolkatalogen kom idag oxå, alltid lika rolig att kolla i. Men shit va många det är man aldrig har lagt märke till i skolan eller aldrig ens sett. När ja tänker efter så är det ju inte så konstigt eftersom alla elever inte är nere på skolan, vi har ju El, florist, bygg, omvårdnad och störst av alla programen Fordon. Dessa elever är ju till största delen i deras egna lokaler, medan vi andra är på skolan varje dag! Så de blir skolkatalogen man får plugga in för att veta vem som går vad :P



Helgen lider mot sitt slut..

Som sagt, igår körde jag till karlstad. De var jag, Elin, Emma, Lina och Caroline, vi skulle till Arena. Jag var hemma klockan fem på morgonen, så dagen kommer bli seg känner ja. Det var inte allt för kul när man kände tröttheten komma och man viste att man hade hela vägen hem å köra å sen ut till näse med caroline och sedan båda sidorna av tveta. Men vad gör man inte :)

Helgen börjar lida mot sitt slut, till onsdagen har vi Religionsprov å fredag har vi FINK prov + att ja ska göra mitt Svenska  nationella prov B-delen, för er som inte vet är det muntligt och ja ska hålla ett tal på fem minuter om avtryck och intryck. Känns inte så lockande, men det är i alla fall på tisdag nästa vecka, så ja måste lämna in ett PM, helst på fredag sa hon. Det återstår att se om de är klart då eller inte, annars får det bli helgens arbete.

Funderar på om jag ska göra något nyttigt av dagen som är kvar, har ju redan sovit bort halva dagen. Kanske skulle gå ut och gå en stund, dock känns det som att de blåser väldigt mycket idag. Lite plugga måste de iaf bli lite av. Fast mest av allt känner jag bara för att krypa ner under ett varmt täcke och kolla på en film, med Doris och Bamse.

Lördag, lördag igen..

Denna dagen har bara runnit iväg tycker jag, Snart är klockan fem! Ska åka upp till Emma om en stund och sedan vidare ut till tveta. efter det äre karlstad som gäller. Dock ska jag köra så de blir ingen cider för mig, men ja tror de kan bli kul ändå. Kul att hitta på något med tjejerna :)

Lördag

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, ovanligt tidigt för mig. Känner mig bara sleten å trött just nu, har även skolarbeten som behövs göras under helgen. Det blir man ju inte piggare av precis. Ikväll blir det i alla fall arena, ska fira Elin som fyllde år 18 år den 9.e Oktober. Det ska bli kul, får se om ja ska köra eller ej. Ne nu ska ja gå ner äta frukost och sedan ta mig en dusch, sen får ja se vart mina fötter leder mig.

Drömmar/verklighet?

Ja hoppas de kan bli verklighet. När man tänker tillbaka så är det verkligen rätt!

Blogg - Något för mig?

Nu har jag gjort mig en egen blogg, har under en längre tid läst runt på andras bloggar och tycker det är intressant. Eller intressant och intressant, det är kul att läsa vad ni andra gör om dagarna och funderar på här i livet. Ja kan inte garantera att jag kommer vara lika seriös med denna som många andra verkar vara, men de återsår att se :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0