Telefonförsäljare!

Redan Lördag, dagarna går så himla fort! Men att denna dagen bara har försvunnit är mitt eget fel. Vaknade inte förräns 13.10 då en telefonförsäljare ringde och väckte mig, ibland är dom bra, annars hade nog malin sovit ännu ett par timmar. När klockan var strax efter två kom S på besök, alltid lika trevligt.

Ska upp till Emma om ett tag, hon skulle med hennes mamma och handla först. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske sjunga Sing star? Är så otroligt fest sugen, men både ja & Emma ska jobba imorgon, så de går inte. Kan nästan garantera er att vi kommer åka med katrin ikväll, de brukar bli så.

Onsdag

Hade bara en lektion idag, engelsk affärkomunikation 14.30-15.30. Så jag och Emma åkte till karlstad och handlade lite kläder på förmiddagen. Mysigt värre! Köpte två linnen, en känning/tunika och ett par örhängen.


Har inte gjort värst mycket sen ja kom hem, hade tänkt att ja skulle plugga lite, men har inte varit på humör för det. Mamma ringde när vi va på väg hem och sa att hon skulle jobba kvällen också, så hon slutar halv 11 ikväll. Vet inte vad ja ska hitta på nu, känns inte som att de finns något att göra förutom att plugga då :/

Dagens person: Lina, för att du fick mig på mycket bättre humör när ja prata med dig i telefon förut. Tack! <3




Fick tillbaka FINK provet..

Vi fick tillbaka vårt FINK prov idag (Finnansiering och kalkylering). De var bara en 50 p kurs, så den skulle vart slut innan jul, men Gunilla tyckte att de var en så svår kurs så  vi drog över ett par veckor denna terminen oxå. Vi hade ju i alla fall prov i fredags och idag var de rättade. 

Innan hon delade ut proven sa hon att de var några av oss som inte hade lyckats så bra, ja kände hur hon stod där och pratade om mig, för ja näst intill chansade på varenda uppgift på provet. Men hon la de a alla fall på bänken (upp och ner) ja ville inte vända på högen med alla mina uträkningar, men de var bara att kolla på de. 17 Poäng stod de bara. Nej IG!!, va de första ja tänkte.  Jaha.. då skulle kursen forstsätta ännu någon vecka då...

Men så säger denna underbara läraren att g är 17p. hehe! hade ja fått ett poäng mindre att ja fått gjort om det. Fatta vad glad ja blev ! =)  Inte för att de var så värst bra resultat, men FINK kursen var verkligen svår och nu har jag klarat den!

Tommy tycker om mig...

Jag & Emma

På måndagar har vi bara ekonomi lektioner + matte. Inte allt för roliga dagar vill ja lova, men idag livade jag och Emma upp stämmningen med en fin sång.. Tommy tycker om mig........ La in den låten på Ipoden igår, tycker inte om carola alls, men ja älskar den låten.

Katrin

Men katrin undrade nog mest vad vi höll på med, som vanligt när ja å emma gör något. ;D


Söndag

Vaknade kvar över tio idag, bra Malin! Började jobba klockan 11, så de var bara att hoppa in i duschen slänga i sig lite frukost och åka iväg till Mc Donalds. Tog beställning av bilarna hela tiden så de var helt ok, inte lika stressigt som att ge ut maten. Aja nog om det, när ja kom hem la ja mig framför tv och låg kvar där tills de var dags för att åka på buggkurs.Var mix ettan, vilket innebär att man även dansar linedance, dubbel bugg och fox, efter den kursen var det även motionsdans en och en hav timme, men de ville inte ja va med på så ja tänkte att ja åker hem istället, men så träffade ja ju på Katrin och Emma som var ute å gled i lilla Säffle. Så vi stod och små pratade lite om helgen (eller ska vi säga natten kanske? ;P ) När klockan var nio åkte ja tillbaka till syltoppen för att hämta mamma. Och nu sitter ja här.. 

Ja de var min söndag de, Nu äre de bara att ladda inför en ny skolvecka, har inte ett enda prov till veckan, så himla skönt!! Därför ska  ja försöka få klart alla inlämningar vi har innan lovet, denna veckan.

Dagens person: Får bli mamma, för hon hade bakat bullar när jag kom hem från jobbet :P


Lördag

Gud va ja har tråkigt, vet inte vad ja ska hitta på. Katrin, Susanna & Johan skulle iväg å Bowla, katrin tyckte ja skulle följa med dom, Sen sa Emma att ja kunde va med henne och Sofi. Sen borde ja plugga, städa å massa annat. Så igentligen har ja massor med saker att göra, problemet kanske istället är att ja inte orkar gå härifrån. Vore kul att följa me och bowla men om ja ska gå utanför dörren så måste ja hoppa in i duschen först å sen göra mig i ordning, å ja är nog för lat för de just nu. Blir nog en kväll hemma tillsammans med mamma, Siri, Doris, Bamse och en chips-påse. Mysigt det också, men vore ännu mysigare om du vore här ! :)





Katrins önskan är min lag.

Katrin har nu tjatat på mig i veckor, hon tycker att ja ska införa Dagens person i mina blogg-inlägg. Så nu gör ja det katrin, för din skull. Dagens person är en som har gjort något bra, snällt eller bara funnits där. Att vara dagens person är alltså positivt.

Dagens person: Vem skulle passa bättre om inte självaste Katrin! <3

Gott och blandat

Har inte haft tid att skriva blogg de senaste dagarna, så ja skriver lite om vad ja gjort sen sist. Som ni vet var jag och mamma i Karlstad i onsdags, det var trevligt! Torsdag var det en låång skoldag, lektioner i ett. Vi var även iväg til höglunda och sydde akutkit, så snart har vi en hög så vi kan börja försäljningen på riktigt. Det började även en etta på buggkursen och efter många om och män fick ja med mig Emma. Hon tyckte de var superkul och har sagt att hon ska följa med nästa torsdag också, så så får det bli! :)

Igår fredag Hade vi FINK prov som gick skitdåligt för min del, jag kan inte koncentrera mig på skolan längre, har alldeles för mycket annat och tänka på. Ja vet inte hur ja ska få ur mig allt, saker kanske verkar bra på utsidan men på insidan är de raka motsatsen!

Fredagen avslutades med mat på alle tillsammans med Emma och Katrin, sen som vanligt åkte vi runt i Katrins bil, var inte hemma förrän halv fyra.

/M.Louise.J


Onsdag

Idag hade vi en lektion enskelskaffärskomunikation, vill bara hoppa av skiten känner ja! men har ja gått ett halvår så är de lika bra att gå kvar ett halvår till. Har varit hos Cissi och räknat matte hela förmiddagen, ja tycker de är så himla bra att räkna med henne, lär mig mkt mer än på lektionerna :)

Nu har ja precis kommit hem, Ja och mamma ska iväg te några bekanta vi har i karlstad på 50-års kalas. Kanske att marcus skulle med, annars får ja köra :) Tycker verkligen om att köra bil!

Ne nu ska ja byta om å göra mig iordning lite, får plugga på ekonomin när ja kommer hem och imorgon, eftersom vi har prov på Fredag :/

Puss

Tisdag

Är riktigt stolt över mig själv, har gjort hela 3 läxor idag. Sen åkte ja till farmor en sväng, har suttit å pratat med henne om de mesta! :)

Blev akut sugen på apelsiner nu, så ja frågade Emma om hon ville följa me å köpa de och de ville hon såklart, hon skulle bara vänta tills hennes mamma kom hem. Hoppas hon kommer snart!! hehe.

Imorgon har ja en lektion 14.30-15.30. Engelsk affärskommunikation. Ursch så himla tråkig kurs! Eftersom ja har så lång rast bestämmde ja med cissi att vi skulle ta ett ryck med matten, ligger ganska mycket efter nu eftersom ja har vart i Thailand.

Ne nu hoppas ja Emmas mamma kommer hem snart så ja får mina apelsiner.

Har du tänkt på hur snabbt något kan ändras?

Ena sekunden kanske man mår super bra, allt i livet känns jätte lätt och allt går precis som planerat och som man vill. Men sekunden efter hör man något eller får syn på något och allt de där som känndes så bra, den häliga kännslan som fanns där i kroppen sekunden innan, bara försvinner, så fort! Sekunden efter de ser man något, hör något eller tänker något och då känns allt sådär bra igen. Men sen blir allt lika jävligt igen !

Så har allt ändrats för mig den senaste tiden, det är så otroligt jobbigt. Nu överdriver ja inte, under en skoldag hinner ja byta kännsla i kroppen minst 20 gånger, fast ja bara tänker på tre olika saker! Hur går de ihop!?


Min helg i stort.

Ja igår va de planerat för fest, å så blev det! På förmiddagen var ja hos farmor å hälsade på, hon undrade vad ja skulle hitta på på kvällen, jo fest sa ja då. Då frågade hon om ja inte skulle ha en grogg innan ja gick, hehe (nu tänker ni säkert att hon e alkolist eller ngt, men de e hon inte!! ) Men ja sa att ja va tvungen att byta om å lite så, men att ja, emma å katrin kunde komma å "förfesta" hos henne.. hehe de låter allt detta!! Men vi gick iaf dit, å trevligt vare, Emma & farmor snappsade å hade sig. Vi gick därifrån runt tio, då vi åkte til skogshyddan, Frida hade fyllt 18. Sen blev de pizza å en till fest. Mycket trevlig kväll! 

Marcus va så snäll och kom å hämtade mig i tveta vid 12 ungefär idag, ingen annan kunde ju köra pga gårdagens bravader ;) Har inte gjort alls mkt idag, men vid sju äre tänkt att jag, fröken (emma) & damen (katrin) ska ta en bakfyllepizza på dilans. Gött!!

Måndag imorgon då och en ny skolvecka, har ett prov på fredag plus att vi har ganska omfattande uppgifter att göra både i Svenska B & C, de ska inte in än men skönt att ha de klart. Så ja ska försöka ta tag i alla arbeten redan imorgon. Har ganska mycket att ta ikapp i matten oxå, de får ja ta på onsdag, har en lektion då 14.30-15.30.

<3

Äntligen Fredag!

Efter en lång skolvecka som ändå gått ganska fort, är de nu fredag. Emma e här, hon sitter vid sin dator å nördar å ja vid min. Snart ska ja ner å äta mat, sen blire nog att kolla på en film medans vi väntar på att katrin ska bli klar. Får se vad vi hittar på ikväll, men de blir nog något kul.
Imorgon är de iaf planert för fest! :D

Puss

Känslor ?!?!

Jävla Slyna !!! Förstör mitt liv en gång till du, hoppas du mår bättre då !!!

Väntar på bättre tider!

Bilder från Thailand har ja lagt upp på bilddagboken, så om ni vill se så gå in där å kika. Har vart dåligt med bloggande här, har inte haft ork till de. ska försöka igen när man kommer igång med skolan igen. Känner mig inte alls motiverad till att börja gå i skolan 5 dagar i veckan å massa massa plugg igen! Ursch!!!

Hemma igen

Då är man hemma i kalla sverige igen då. Har haft de super bra i Thailand, solat, badat, åte god mat, shopat, åkt tuktuk och bara tagit de jätte lungt. Härligt! Huset vi bodde i var super fint, egen pool å så. De har varit 30 grader i skuggan varje dag typ, så ni förstår vad jag frös när ja kom till Sverige! Ja ska berätta mer om resan och lägga in bilder när ja får orkar och hinner.

Kom till Säffle halv 7 igår kväll, då vare bara att göra sig i ordnig slänga i sig lite mat och sedan gå i väg till katrin där alla mina änglar va. Vi gick ner till nicke en sväng och sedan ner till stan. På tolvslaget var vi på torget, sen bar det iväg till en lägenhet på karlstavägen. Ja och Emma gick hem runt halv tre, tror ni ja frös eller? hehe! Men kvällen var riktigt lyckad för min del iaf !! : ) 

Puss

RSS 2.0