Söndag

Blev inte många timmars sömn i natt vill ja lova, så nu är ja otroligt trött! Va på Silvenskavillan halv ett idag, stod där med UF de gick ganska bra. Vi har fått rullning på försäljningen och allt va de innebär, nu!  Ska även stå på julmarknaden på näset nästa helg.

Nu har ja och mamma precis ätit pizza, blir nog att lägga sig tidigt idag. Känner att ja inte kommer fixa den kommande veckan annars. Fast nu vet vi ju inte hur det blir men Thailand heller, jag vill verkligen att det ska lösa sig där nere, vill verkligen åka iväg, komma bort från säffle ett tag!

Ne nu ska ja fixa för morgondagen, borde plugga lite sen men ja tror ja slår mig ner framför tv en stund och sen går upp och lägger mig och grubblar över livet.

/M


Jobba

Yasar ringde på förmiddagen och frågade om ja inte kunde jobba 17.00-00.00 idag. Har inte jobbat en minut denna månaden så ja tog tiden, för att få mig några timmar :) Så nu hittar ni mig på Mc-Donalds resten av kvällen.

/M

Lördagmorgon

Siri

Vaknade för en timme sedan, ligger dock fortfarande kvar i sängen, Min underbara katt Siri ligger här och kurrar också. Kattungarna Bamse och Doris vet ja ine vart som är. Dom brukar alltid komma upp på morgonen och  väcka mig, men inte idag. Kanske beror på att mamma är uppe och grejar, så dom har väll något att busa med.

ne nu ska ja gå ner och ta mig en dusch och äta frukost.. hörs sen !

/M


Tiden flyger iväg

Nu har ja kommit hem från kusinerna, kollade på idol åt pizza och bara myste. Prata lite om Thailand också, ja tror allt att de kommer lösa sig på flygplatsen innan de är dags för oss att åka iväg, hoppas verkligen det iaf. Dock kan de ju va så att de blir försenat på grund av att alla som inte kunnat flyga nu de senaste dagrana får ta våra plan och så, men ja hopps verklgen de hinner lösa sig! Längtar verkligen, snart är det bara 1 vecka kvar!! :) Det är ju jätte snart, tyckte inte de va länge sen vi bokade resan. De var väll i januari eller något. oj så tiden går fort, det är nästan skrämmande.

/M

Matte provet tog kål på mig

Hallo bloggen!

Matteprovet kan vi börja med då, jag hoppashoppashoppas på ett G! Vissa tal kändes jätte bra dock andra inte. De återstår att se hur många poäng ja lyckats skrapa ihop. Efter provet man man sådär grötig i huvet, orkade knappt tänka. Nu sitter ja i alla fall här och inte gör värst mycket, mamma frågade precis om vi skulle åka bort till Cissi och patrik en sväng, de blir de nog att vi gör. Planera lite om Thailand kasnke :) Emma har ju svikit mig idag också, hon tog sig en tur till Fredrick.

Aja nu får de nog bli att sätta på sig myskläder och åka bort till kusinerna en sväng :)

/M


Sovmorgon

Igår kväll, precis innan ja somnade fick ja ett medelande från johan, där de stod att vi inte hade någon releigion idag, vilket betydde sovmorogn till 10.40. härligt! Dock ringde Elin 06.18 och väckte mig, men ja kunde allt somna om igen. Nu har ja gjort mig klar för att åka iväg till skolan, mamma kom precis hem med bilen oxå, så de blir att åka och hämta tösera om en liten stund. Shit matten va det idag också.. blev inte värst mycket plugg igår kväll heller, lite sms och sen sov ja som en stock!

/M


En trötter här..

Har gjort om lite på bloggen.. inte för att ja är sådär supernöjd men orkar inte krånga mer nu, känns som ja har 10 kg bly på varje ögonlock just nu, så går jag och lägger mig så somnar ja nog på sekunden. Sitter och lyssnar på Making Believe- volbeat som ja fick av Emma för några korta minuter sedan. Volbeat låtar är de enda som spelas på min övervåning nu för tiden, vad har hänt med mig : O

Imorgon är det dags att visa vad man går för i Matte C kursen. Shit har inte pluggat ett skit idag, lite igår på rasten, jag och Emma var ju hos cissi. Ja hade faktiskt tänkt plugga idag, cissi ringde allt förut och hörde hur de gick med pluggandet, ja får ju inte göra henne besviken nu och skriva IG på provet! Det får bara inte hända, så ja kasnke får försöka hålla mina ögon öppna en stund till och kolla igenom några tal ja känner mig osäker på. Har även 2 timmar rast innan provet imorgn, så vi får ta oss ett ryck då, ja och Emma.

Ne nu ska ja stänga av denna undrbara musiken för att sedan ägna en stund åt matten.

/M


27 November

Idag är den en såndär alldeles speciell dag, Min Pappa skulle fyllt 45 år. De flesta av er vet nog att han inte finns med oss här på jorden längre, men för er andra då.

Jag var 9 år gammal, skulle precis fylla 10 år, när det hemskaste en 9 åring någonsin kunde tänka sig, hände! När jag som liten hörde ordet canser tänkte jag alltid det drabbar aldrig mig eller någon i min närhet . Var det på grund av att jag tänkte så, som de hände? Eller varför drabbar canser en genomsnäll person som har hela livet framförsig?
Kan de inte bara drabba de som gjort något ont här på jorden, som mördat en människa?
Vrf just min pappa Stefan? Han hade inte gjort något ont och hade hela livet framför sig, han fick se sin son fylla 12 år och sin dotter att fylla 9 år.

Orättvist är det i mina ögon!



Du är oerhört saknad, har dig alltid i tanken, du finns alltid där! Jag tror du kan se oss och skydda oss, det har du visat flera gånger!

Hoppas du får en bra födelsedag vart du än är älskade pappa! <3

Ett måste !

Nu ska jag bädda ner mig under täcket tillsammans med min rättskunskapsbok, för att läsa ett kapitel eller två.
Godnatt :)

/M


Ipod Shuffle



Idag har ja av ren impuls tror ja beställt denna söta saken, en röd Ipod shuffle. Så nu väntar jag ivrigt på att den ska dimpa ner i min brevlåda. Idag var det meningen att ja skulle råplugga från de att jag kom hem tills det att jag skulle gå och lägga mig. Men icke sa nicke, har inte ens öppnat böckerna, har knappast tänkt på saker som har med skolan att göra.

/M

Jag hatar...

...Engelska !!!!!

Godmorgon!

Har svenska B lektion just nu, ska skriva ett författarportsätt, ja har dock ingen ork till att börja med det. Skrev faktiskt lite på det förra veckan. Det är ju onsdag idag vilket betyder att vi har rast från 9.20-12.55. Ja och Emma ska därför åka iväg till Cissi och räkna matte, har matte C prov på fredag, de bara skrievr hjälp om den meningen.

/PUSS


Plugg..Plugg..Plugg..

Slutade 14.00 idag, åkte raka vägen hem, fick mig lite mat i magen för att sedan sätta i gång med Rättskunskapen. Kan ett av fyra kapitel än så längre. Tänke försöka få de provet ur världen denna veckan, men vi får se om de hinns med. Ska i alla fall hålla sevnska tal imorogn och det är ja verkligen inte redo för. Får ta og  kika på det lite senare. Nej nu ska ja ta mig i kragen och forstätta med rättskunskapen.

/Puss


Happy

Nu sitter Malin här och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, hon skulle köpa med någon god man som vi kunde laga, jag är så jätte hungrig! Ska göra sallad med fetaost i också, mumms säger ja bara! :)

Tro det eller ej men ja har börjar med mitt svenska tal, ska försöka få 7-10 åringar att få en negativ bild av rökning. Är inte riktigt klar än, skall göra en power piont tror ja, dock har ja inte de så ja får ta mig en sväng till Emma imorgon och fixa det.


Ge mig kraft !

Sitter kvar här fortfarande, har inte gjort alls mycket sen sist ja skrev. Detta är inte bra, har 1000 saker att göra innan ja åker till Thailand.

*Svenska tal
*Religionsprov
*Rättskunskapsprov
*MatteCprov
*Svenskaprov
*Finkprov
*Psykologiprov
*Svensk inlämning
*Saker som måste fixas för UF-företaget
*Bestämma balklänning
*Bestämma studentlänning
*Packa

Ja detta är mina närmaste 2 veckor!! Vill bara lägga mig ner och gråta!


Fall for you

Har suttit här i sängen nu ett par timmar, va nere och hämtade mig frukost för en liten stund sedan. Kollar på tv, och kikar runt lite på nätet. Bara tar de så lungt de bara går, dock finns tanken där i bakhuvudet att jag snart måste ta tag i religionsfrågorna, rättskunskapsfrågorna och svenska talet. Nej ja ska ta de lungt några timmar till, känner att ja behöver det efter helgens bravader, kom inte i säng förräns vid fem på fredag och runt 1 igår, man blir ju sådär trött och seg i efterhand.




Här kommer jag spendera större delen av dagen tror ja :)

Krimminella dagen

Sov hos Elin i natt, vi gick upp runt 12, och vi har gjort massvis med olagliga saker idag! Vi åkte till säffle en sväng, dock hade ja inget körkort med mig, sen blev de en del dricka igår! När vi kom tillbaka till tveta bytte vi plats, Elin körde fast att hon inte har körkort, vi åkte runt och kikade lite, sen körde hon in på en väg där de varförbjudet att åka med bil. inte alls bra detta, tänk om farbror blå hade kommit!!

/M


Jul Mys

Det är ju så mysigt när hösten börjar lida mot sitt slut och vinterna är på väg. Jag sitter och lyssnar på julmusik, äter pepparkakor och dricker julmust. Har även tänt massa levande ljus. mysigt!! kan man komma närmre julstämningen (?) Nej ja tror faktiskt inte det. Jag får passa på nu, för snart åker ja till thailand, åker ju 8 december, så ja hinner med precis en hel vecka i december. Sen reser ja iväg till den varmare delen av världen. kommer hem 31 december, oj vad ja kommer sakna många här hemma då, mest av alla Elin och Emma tror ja. Vad vi ska fira när ja kommer hem då.. ojoj, de blir grejer de : )

/ M

Idag är det lugnt i huset.

Mamma ringde mig vid 10 tiden idag och berättade att hon skulle till vetrinären men alla tre katter. De skulle sterileseras/kastreras och bamse och doris skulle  ID-märkas.

Så när ja kom hem var Siri och doris helt rakade på magen och hade flera stora och fula stygn. Doris och bamse hade även en tejp-bit runt ena örat på grund av ID-märkningen.

Siri och bamse låg bara och sov men doris skulle självklart upp och gå, man kan inte annat än skratta åt henne för hon ser full ut. Hon går här och vinglar fram. hehe*

Ne nu blir nog emma arg på mig när ja skriver att ja skrattar åt doris, brukar även reta henne för att hon har två olika stora ögon. Men Emma.. innerstinne älskar ja henne :)

Detta är Doris.  
Här är Doris då..


På hugget !

Sitter här och knaprar på pepparkakor och har tänt massvis med ljus. mysigt! Kom hem från cissi för en timme sedan ungefär, matten gick faktiskt ganska bra. Har gjort läxan nu + lite fler tal. Nu sitter ja och skriver en liten svensk inlämning som vi fick idag, den ska vara inne v.49. men ja har ju så mycket att göra med prov, så ja kännde att de var lika bra att få de överstökat (inte för att den är klar än men ja har i alla fall börjat) Nej nu ska ja skirva lite mer om Emile zola och sedan gå ner för att äta lite kvällsmat, känner att magen börjar säga ifrån.

/M


Förklaring.

Jag har fem prov v. 49 på grund av att jag åker till Thailand v.50.
 Om det var någon som inte förstod det :)

Provet klart.

Då var religionsprovet avklarat, svarade på alla g frågor utom en. Så det kändes ganska bra, dock vet ja inte hur de gick me de två större frågorna, skrev ungefär en sida på en av dem.

Vi har matteläxa tills imorogn, så ja ringde precis cissi och hon hjälpe mig gärna med den! Så de blir att åka bort till dom en stund idag. Nu ska ja först ha en lektion Engelsk Affärskomunikation, britt börja dra igång lektionen nu så de är bäst att hänga med.

/M

Oj så mycket det blev helt plötsligt !

Sitter i datasalen på skolan nu, vi har vår vanliga lååångrast. Fem i ett drar lektionerna igång igen, då har vi religionsprov, Islam. Igår blev det inte alls mycket plugg för varken mig eller Emma så vi tar oss nog en titt på det snart här.

Senast igår sa ja till Elin att ja inte har ett enda prov v.49 och att det var så bra för då kunde ja ju göra de tre proven vi har under v 50 och 51. Men idag dök de upp 2 Prov v.49. Vilket betyder att jag har 5 prov v.49 istället!! Ursch säger ja bara, det blir till att plugga de! Kankse ska försöka gör ett redan nästa vecka!

/M

FY FAAN!

Är så jävla trött på allt, precis allt! Allt bara går runt, runt runt! Så jäkla trött på allt skitsnack, vad man än gör, hur gott man än försöker så blir det bara fel. allt bara skiter sig! faan.. orkar inte mer nu, det går inte. ja fixar det inte!

/M


Tröstäter (?)

Malin har precis ätit mat igen, shit ja gör inget annat än äter ju. Mina och Elins samtal brukar ofta handla om vad som är gott att äta. Jag  kasnske går i skåpen och hittar ngt gott att änta, då blir ju hon så sugen så även hon tar sig en titt i köket. å så håller de på. vi reatar varandra med va vi hittar för gott att stoppa i oss. Vad äre jag gör ?

Idag va ja och mamma på sjukhuset, tog den sista sprutan inför Thailand. Idag är det precis tre veckor kvar till ja åker. Mormor fyller år idag också, vi var där igår och åt mat och så, men mamma funderade på om vi skulle åka dit ändå idag, hon kasnke har bakat tårta. Vem vet ?:P

Ne nu ska jag ringa Emma.

/M


Måndags ångest!

Så sant som det är sagt. Måndag imorgon, vilket innebär att de fem närmaste dagarna är det skola. Bara tanken på att behöva gå till Herrgårdskolan gör mig ledsen. Skulle kunna gå till vilken skola som helst, förutom Herrgårn, känner ja just nu. För några veckor sedan trivdes ja som fisken i vattnet, men nu, nu får man ett slag i magen så fort man kollar upp!

/M


Annanas/vanilj

Jag och mamma var och handlade förut, vi köpte en ny youghurt, annanas och  vanilj, den var supergod. Smakade nästan som min favorit glass annans-split. Så den kan jag rekomendera!! :) 


Kort från 2005

Har varit hos mormor och morfar och ätit mat idag. Jag sprang på fotoalbumet från 2005, då vi var på manne och tog kort. Vår familj, mammas två bröder och deras familjer. Där va ja ju blond också som ni ser, de var när jag gick i nian. Det är riktigt kul att kolla på kort. Det är bara två av alla kort vi tog :)




Discotävling

Sitter och pratar med Therese på msn, hon ska iväg till Arboga imorogn på Danstävling. Ja minns känslan så tydligt (för er som inte vet har ja oxå tävlat), man hade tränat som en galning på dansen de senaste veckorna. Dankläderna var nedpackade i olika påsar i väskan. En för par, en för singel och en för grupp. lösögonfransar, foffeltång och allt det där var även nedpackat och klart. Mamma hade koll på vad vi skulle ha med och äta, hon gjorde sallad och grejer. Man gick och la sig tidig på fredagen för bussen gick oftast tidigt på morgonen. Vi gick på bussen vid OKQ8, alla dansare stod där i DSCW dressarna och en varsin kudde nergosat i ansiktet. Bussresorna dit och hem brukade va lika kul som själva tävlingen. Ja det var tider de.. tror de var två år sen ja slutade tävla, saknar det faktiskt lite. Dansade i hela 7 år innan ja gav mig, de blev för mycket helt enkelt hade inte tid med skolan, dansen kompisar och pojkvän på samma gång.

/M

Logaritmer ?

Har varit på en 40 minuters mattelektion nu. Han gick igenom logaritmer och jag fattade ingent alls av vad han sa.. Shit det här kommer bli svårt känner ja. Fast å andra sidan var ja inte allt för koncentrerad heller, funderar på om ja skulle ta en sväng till cissi denna helgen så hon kan hjälpa mig. Matte har tidigare varit min grej, jag har aldrig haft svårt för matte.


Hemma efter fösta lektionen !

Jag och Emma åkte hem efter första lektionen idag, Så nu sitter vi här i min soffa och latar oss lite. Eller nu gick Emma ner och satte sig på golvet för att leka med mina kattungar, fast ja tror Emma har roligare än vad dom har :P Nu frågar hon dom varför dom inte kan prata också. Nu tar hon kort på dom, så ni får ta er en titt på Emmas blogg.

/M

Nationella Svenska B

Där var det Nationella provet i Svenska B helt avklarat, känns otroligt skönt faktiskt. Man hade 9 olika saker att välja mellan att skriva, ja valde en krönika, den skulle handla om hur ett människoliv kan formas. Ja skrev i hopp ett antal A-4, Närmare bestämmt 7 stycket. Det var de enda vi gjorde idag på skolan, Marie kom hit halv två ungefär, sen vid två åkte vi iväg till karlstad, skulle ta prover. Vi var inne på IKEA oxå en sväng. Micke åt sina 15 köttbullar som vanligt. hehe*

Rör du, dör du!

/M



Universitetet

Hejsan alla galda!

Idag jag varit på universitetet i karlstad, vi har suttit där hela dagen och lyssnat på folk som pratat om framtidens entreprenörer. Låter säkert skit tråkigt, men en del av alla som pratade var faktiskt ganska kul att lyssna på, en gladiator från de gamla tv-programet Gladiatorerna vär där. Han var riktigt rolig att lyssna på alltså, han pratade om att man alltid skulle se de positiva, ta fram de som var bra med en själv. Vår lärare gunilla pratade om Uf så mitt UF-företag och ett till från herrgårn fick gå upp där och presentera våra företag. oj så nervösa vi var innan vi skulle gå upp.. Jag sa något i stil med..

- Jag heter Malin och är VD för UF-företaget SevenHeaven. Vi har två olika produkter, ett akutkit och ett resekit.
sen sa även Emma, Katrin och Caroline några rader om det.

Nu har ja precis varit på domus med Emma nu, vi var där och köpte några saker som vi ska ha med oss til skolan imorgon, till de Nationella provet i svenska B som vi har imorgon! Shit.. börjar bli nervös nu :S Ja har inte förberet mig för 5 öre, hoppas de inte är allt för svåra alternativ att skriva om. Jag har helt och hållet stlällt in mig på att skriva en krönika!

/M

Telefonsamtal blev det..

Nu har Elin kommit hem från sin Micke, så nu har hon tid med mig,, hehe! Har pratat 2 h 14 min nu. Har inte pratat med henne sen i fredags ju. Så de finns en del att säga, blir säkert någon timme till. Tiden går bara så otroligt fort när man prata i telefon bara, men ja har allt diskat och lite så under tiden också. Ne nu ska ja ta fram kläder å grejer tills imorgon sen ska ja mysa ner mig under täcket och diskutera lite allt möjligt.

hissen? Nej ja har bestämt mig redan!

/M


.

JAG VILL!! JAG VILL!! JAG VILL!!

vill du?


Mys :)

Har städat i båda mina rumm idag, de behövdes verkligen, har till och med bäddat rent i båda sängarna. Brukar bara bli ett av rummen när ja väl börjar, men så var inte fallet idag. Dock är de inte lika städat bland mina kläder, väskor,skor och smink. Det får bli en annan gång tror ja, orkar inte göra det  idag.

Nu sitter ja här och har tänt ett antal ljus, mys! Mamma åkte precis till jobbet, ja vill hitta på något idag men ja vet vad det skulle vara kanske går en sväng till kusinerna sen och visar alla balklänningar ja skrivit ut. Måste ju bestämma mig snart. Ett måste är i alla fall att noppa och färga ögonbrynen. Elin kommer ju hem idag också, så det skulle inte förvåna mig om det blir ett långt telefonsamtal med henne. Nej nu får ja ta mig i kragen och hitta på något :)

Nu blev ja sådär akut-godis-sugen också!


Sjusovare Malin

Sitter i sofffan och har precis ätit frukost, sov länge idag också. Ja vet inte vad som har hänt med mig, ja sover som en gris på morgonen! I lördags, när det var öppethus, vaknade ja av att katrin och Emma stod utanför och knackade på dörren, skrek och ringde in. men ja låg där och sova ja, men till slut vaknade ja. Då var klockan 9.40 kasnke. Så i full panik upp och dra på sig första jeansen i högen och sen på med SevenHeavenUF tröjan och sen snabbt iväg till skolan, ja hann inte ens borsta håret, men ja och Emma stod i alla fall på torget när öppethus började.

Mormor var precis här med två stora resväskor, som vi ska ha med oss till thailand. Om 4 veckor sitter ja just nu på tåget till Stockholm. Det är inte alls lång tid kvar nu, vi åker härifrån 9.10 och flyger från arlanda någon gång vid 8 på kvällen. Ska blir oroligt skönt att åka ifrån allt här hemma.. bara ta dagen som man kommer, handla, sola och bada.

Idag blir det bara en såndär lugn dag, funderade på att gå runt guttane, men vändret känns inte så rockigt att gå ut i. Mamma jobbar kvällen idag oxå, så ja är ensammen hela eftermiddagen och kvällen. De tycer inte Malin om, när de börjar bli sådär mörkt ute och de blåser så läskigt i träden, då är ja rädd kan ja lova, Speciellt sådana stunder känner man bara för att krypa ner under täcken och kolla på en bra film tillsammans med någon man tycker om.

/M


Övertrött fats ändå pigg

Har varit lite dåligt med bloggande de senaste dagarna, men de är på grund av att min dator gör lite som den vill. Den är lite odresserad ;) Lovar att det ska bli fler inlägg denna veckan.

Kom precis upp till Emma nu, vi vet inte alls vad vi ska hitta på, ååh ja vet inte vad ja ska skriva heller. Helt okonsentrerad är ja oxå, emma och katrin ( som oxå är här) har brutit ihop totalt, de säger att de ser ut som att ja skriver en uppsats eller ngt när ja skriver blogg.

Nu fick Emma ett sms, där de stod att vi skulle bli hämtade här om en kvart, så ja får väll ta på mig byxorna! Ja sitter i långkalsonger, emma har så otroligt varmt i sin källare!! nej nu känner ja att ja bara flummar när ja skriver,, sorry!

FINAST

/M


Läs där om min dag.

Hade tänkt skriva ett inlägg om denna dagen,, har gjort verkligen hur mycket som helst, men hela dagen är spenderad tillsammans med Emma och jag är otroligt trött så ja orkar inte skriva och berätta om allt. Gå därför in på www.emmasundiin.blogspot.com och läs vad jag har gjort idag:)

/M


Student mössor !

Vi provade Studentmössor idag på skolan, Hjälp vad nära det känns att det börjar blir nu. Snart står vi där och har tagit studenten! Känner att sista tiden i skolan kommer att gå rukigt fort. Känns både bra och dåligt! Man vet ju att man kommer tappa kontakten med många, speciellt de man bara umgås med i skolan. Sen är det ju himla skönt att får göra vad man vill, mitt problem där är att ja inte vet vad jag vill! Jag har verkligen ingen aning, det är ju jätte svårt, ja kan inte bara bestämma vad ja ska jobba med hela livet. Känns precis som att det är de man måste göra. Ena dagen vill ja det och nästa dag något helt annat! Jag har beslutångest för minsta lilla grej ja ska välja!! Hur ska ja då kunna göra ett så stort val?!

Emma kommer snart hit för vi ska iväg till Tiara, ska stå där med SevenHeaven UF, ska bli himla roligt, får se om det är någon som vill köpa vårt resekit, akutkitet är tyvärr inte färdingt ännu, men vi har en som man får kolla på och sedan beställa. Så ja hoppas det är många som nappar på det, Har ni inte tid att komma till tiara ikväll, så kan ni ju komma på Öppet Hus på Lördag! :)

Ne nu får ja kila iväg.

/M

Mys!

Sitter i mitt rum med massvis av värmeljus, bra musik och äter pepparkakor. Kan de bli bättre? Ja! du saknas ju! Har gjort några bokslut, har Ekonomiprov imorgon, känner att jag kan de, det är inte många gånger ja kännt så inför ett prov den här terminen kan ja lova, så de känns väldigt bra. Har slagit in paket oxå, ska ju gå iväg ner till farmor om en stund, för hon fyller ju år som sagt. Då blir de ännu mer kakor skulle ja tro. Ne nu ska ja kasnke ta å byta om eller i alla fall göra mig lite fin. Skriver kasnke ett inlägg senare idag.


/Malin


Ingen Svenska

Låg kvar i sängen en halv timme idag, ville verkligen inte gå upp. Va så varmt och mysigt där under täcket!! Men till slut kom ja upp och åkte till skolan, fats när vi satt på torget och väntade på att kristina skulle komma, kom ola istället och satte upp en lapp på dörren där det stod att hon var sjuk. Vi som bara har denna lektionen på morgonen och sedan fyra timmar rast. Nu sitter ja och Emma i datasalen för att skriva ut en beställningslista för akutkitet, som vi ska ha med imrogon på tjejkvällen. Sen har vi tänkt att plugga på Ekonomin så vi slipper göra det när vi kommer hem.

/Malin


Tisdag 4 november :)

Psykologi prvet gick väll sådär, svarade på de mesta, dock känndes det som att de var ganska så omfattande frågor och att man kunde skriva hur mycket som hellst på varje fråga. Skulle inte förvåna mig och glömmde bort massa saker på grund av det. Idag gjorde vi klart våra Resekit (SevenHeavenUF) Vi ska troligt vis sälja dem på torsdagkväll på tiara, det är ju tjejkväll på stan. Dock är inte vårt akutkit klart, vi har inte själva neccesären klar till det, men vi kommer att ha ett visnings ex så man kan beställa och få de inom kort.

Har precis varit ute och gått med mamma, vi gick ner till domus och köpte present till farmor, hon fyller 65 imorogn. Sitter nu här och äter en klementin. mycket gott :) Ska nog försöka dra mig härifrån och plugga lite på Ekonomiprovet som vi har på Torsdag, Bokslut handlar det om. Får sätta mig och göra i alla fall en bokslutstablå innan ja myser ner mig framför tv med en filt och Bamse. 
 
Hoppas!

/M

Borde börja.

Nu sitter vi här, ja och Emma, vi har svenska och ska göra ett grupparbete fast en i vår grupp är sjuk. Vi borde väll börja ändå, men ja tror inte att vi kommer göra det, blir nog som med alla andra grupparbeten ja och emma gör tillsammans, vi gör de kvällen innan. Dessutom sitter Emma nu och tränar på psykologi provet som vi har senare idag. Ja borde nog oxå göra det, men har fastnat här istället. Ja tänker att de löser sig nog, men det återstår att se!

/M


Försov mig

Första dagen efter lovet, dagen började med att Katrin ringde mig kvart i åtta och väckte mig, jag hade alltså försovit mig. Hon stod då utanför och väntade, jag som aldrig brukar försova mig annars. Ja är inte den morgonpiggaste människan men ja brukar i alla fall komma upp på morgonen när ja ska någonstans. När telefonen ringde förstod ja ingenting, så ja bara sprang upp och tog fram några kläder och bytte om i alla hast. Annars har det varit en helt ok dag i skolan. Imorgon har vi psykologi-prov, måste plugga på det sen. Fast först kommer Emma hit och vi ska gå ut och gå. Jag tycker verkligen om att vara ute och gå.. brukar gå runt guttane (som ni säkert har märkt) men idag ville Emma att vi skulle gå lite mer i stan och inte så långt. Så vi får se vart vi tar vägen idag, känner att vi har ganska mycket att reda ut efter helgen, från båda håll, både bra och dåliga saker.

/M

Hyfsat bra

Ja vad ska man säga om gårdagen,kankse bäst att inte säga ngt. hehe*

Mår hyftsat bra idag i alla fall, tänkte att ja skulle gå runt guttane nu, får se vad de blir sen, måste i alla fall skriva klart uppsatsen om Jehovas Vittne, den är inte klar och ska in imorgon. Ne ja ska kila iväg på en gång nu, skriver kasnke ett längre inlägg senare idag.

/M

Kalas sedan Fest !

Har precis färgat håret på mamma, jag skulle också behöva göra det får se om ja hinner iväg och köpa färg sen eller inte. Ska på kalas till patrik (morbror) klockan ett idag, för han har fyllt år. Sen i kväll blir det Fest! Vi börjar här hemma eller hos marcus, så får vi se vart vi tar vägen sen. Hoppas det blir en kul kväll, känner att det behövs! :)
Dock innan alla kalas och fester börjar måste ja hinna med att plugga, har inte riktigt hunnit klart med slutsats och dylikt.

/M


RSS 2.0