Godmorgon på dej

Lördag !! :D

Sitter i köket och har precis käkat frukost, åt en riktig frukost (för en gång skull) 1-0 till Malin. Simon blev hämtat här vid nio ungefär, därför ja e uppe så tidigt. hehe* Ska snart gå ner till Marcus å ta mig en dusch, vårt badrum ser just nu ut som en bastu med en toalett i ena hörnet.

Elin kom precis in på msn nu, hon har vart i egypten en vecka. Kul att prata med henne igen :) Dock är hon hos Micke i arboga nu, så hon kan inte följa med ut idag :( Men vi får se till att ha roligt ändå, vilket ja tror att vi kommer ha, för ja har laddat för detta hela veckan. Kommer nog ringa Elin ett antal gånger ikväll : )

Ne nu ska ja ringa Emma och höra hur det blir idag, när? var? hur?  (=

Skolarbete på lovet borde vara förbjudet.

Sitter ute i tvets hos Simon, han e ute å grejar med något så ja tänkte passa på att skriva min svensk uppgift som ja skulle gjort tidigare på lovet. Ska åka till Åmål med Lina vid ett tiden ungefär, hon skulle köpa sig lite nya kläder. Sen har ja inte något planerat idag, får se vad som händer och sker : ) Ne nu ska ja sätta igång med svenskan : (

PUSS

Hammare och spik

Här hemma rivs det för fulla muggar, vår toalett är inte den mysigaste just nu, hål i golvet ner till källaren lite här och var, fullt av träbitar och sågspån över hela golvet och iskallt. En ynka liten toalett står de i ett hörn, men snart försvinner även den. Får gå ner till Marcus lite senare och duscha, vet inte hur detta ska gå när skolan börjar (?) Ja och mamma kanske får bo hos mormor och morfar, efter som vi bara har ett badrum. Jag jobbar även på trappen, ska nog börja måla taket i hallen snart oxå. Finns alltid något att göra här hemma just nu.

Längtar som attan till lördag, för då är de supa som gäller  : D

<3

Me and my friend.



Det blev ingen pulkaåkning idag, men en tur till tveta ändå. Skulle lämna några saker till Lisa och jag & Emma skulle en tur till åmål. Så vi hoppade in där en sväng på vägen, Lisa va dock inte hemma men de var Marie : ) Trevligt! Fanns inte så mycket att ha i åmål, ja köpte lite godis och emma tog en gratis CD-skiva på profab, men de var jätte dålig, då menar ja verkligen jätte dålig! kanske därför den va gratis.

Jag var med mamma och mormor och kollade ut saker till badrummet, tror de kommer bli super fint! Mörkgrått och vitt blir det. Köpte även färg till att måla trappen, det kommer ta otroligt lång tid. måste slipas, spacklas och målas flera gånger om.

Nu sitter ja och väntar på att Emma ska komma hit, vi ska nämligen se på massa beck-filmer, får se hur många vi orkar (?)

Miracle

Vakande 10.10 av att mamma ringde, hon undrade om jag skulle ha bilen för hon va i annelund och jobbade, men jag orkade inte gå upp och köra henne tillbaka till jobbet. Gick ner och åt frukost på en gång då faktisk, somnade inte om igen som ja är en hejare på annars. Pratade med lina i Fredags och då sa vi att vi skulle åka pulka hos henne idag, men ja vet inte vad de blir, har inte fått tag på henne. Om inte de blir en tur till Gatan, så börjar ja nog med trappen igen, va skit kul faktisk!

Jag borde även skriva klart svenska b uppgiften, sa ju att ja skulle göra de så fort som möjligt, har ju haft en hel helg på mej, men icke, ingen svenska skriven. Ska ju skriva tre sidor, har skrivit en halv och ja tycker ja fått med de ja vill :S

Ne nu ska ja gå ner och diska tillsammans med alla dessa uråldriga låtar ja rotat fram på datron.

Musik väcker minnen.....
Cascada- Everytime We Touch
Takida- Broken
Anton och Affe - frågan på livet
Cascada - Miracle
Groove Coverage - On The Radio


Pretty Boy

fredag
När jag kom hem från skolan ringde Micke, han tyckte jag skulle följa med han, mikke och en till (minns inte hans namn) ut och springa. Efter många om och män snörade jag på mig träningsskorna och micke kom och hämtade mig. Ja var helt slut efter bara några meter, springa är inte min grej, Ursch, finns roligare sätt att träna på då!! Dagen fortsatte tillsammans med Emma, de blev som valigt en repa på byn. fast inte i katrins bil utan i emmas pärla ; )


Lördag
Körde hem Simon på förmiddagen, sen hem igen, minns inte riktigt vad jag gjorde då (?) Åkte ut till simon igen vid tre tiden, runt sju tiden var det inbokat för att spela tv-spel för tveta killarna. Kvällen avslutades med pizza.

söndag
Åkte hem vid 12- tiden tror ja, hade verkligen ingenting att göra när ja kom hem. Då tog malin fram slipmaskinen och började slipa trappen, var riktigt roligt faktiskt, fast jobbigt! Satt i trappen och slet till fem, då ja hoppade in i duschen. Efter det kom simon hit innan han skulle vidare till skolan. Ja brännde en skiva till honom så han skulle ha något att lyssna på hela vägen, jag tyckte i alla fall att den var en bra skiva, men sen vad han tyckte är en annan fråga. Men ja tror han blev nöjd ( :


Allt är mycket lättare när man är liten....



Vad ska man göra när saker bara känns bra ibland? Ena stunden är det rätt till 110, men andra stunden är det inte det.

Bara 40 minuter matte kvar

Nu är det snart här, SPORT LOVET. Har en svensk-uppgift att göra, har tänkt göra den så fort som möjligt för att sedan avnjuta en veckas ledigt, från allt som har med skolan att göra. Härligt!

Puss


I want to make you happy



Så här såg det ut när jag kom hem idag. Mikael hade varit här och börjat greja, för de är nämligen så att mitt trapprojekt har blivit lite större. Nu ska vi göra om badrummet, hallen, trappen och hallen på övervåningen. Vi har ganska litet badrum, så mikael har gjort en ny vägg nu så de ska bli lite större iaf. Men som ni ser på bilden så äre ju fortfarande den andra väggen kvar. Imorogn skulle han riva ner taket inne på toaletten. Hmm. var ska vi duscha och gå på toa (?), vi har ju bara en toalett.  

Ni kan även se hur mycket de har gjorts på trappen, hela 3 trappsteg ;) Om ja ska va ärlig äre inte ens ja som har gjort de, hehe* De e mamma, fast den ska målas sen också.

Ne nu ska ja duscha, för ja kan nog inte göra de imorgon, mikael skulle börja tidigt.

Det är frågan

Sitter i datasalen i väntan på att ha ekonomi om några minuter. Torsdag idag vilket innebär Buggkurs, dock har Emma engelska prov imorogn så hon skulle träna på det istället för att lära sig dagen buggtur. Vad ska ja då hitta på idag? Pluggade hela dagen igår, så de känner ja absolut inte för att göra idag igen.  Mamma jobbar kvällen också så ja kan inte hitta på något med henne. Hmmm (!) vi får se vad de blir helt enkelt. Ska i alla fall iväg till höglunda på UF-lektionen sen och sy.

Ne nu börjar vi nog snart så de e bara att pysa iväg och hämta berget av ekonomiböcker. *Snark*

Puss

Nice



Jag känner mig så duktig, började skriva direkt på rödluvan och nu är den klar, de tog sin lilla tid. Men ja är supernöjd faktiskt (!) Hoppas bara Lena tycker den är lika bra som jag, vilket inte är så troligt då men, man kan ju drömma ( :

Rödluvans festdebut.

Skoldagen bestod av en lektion, härligt. Imorgon är de dock fem gånger värre! Bara att bita ihop. Idag ska jag skriva om rödluvan, en uppgift i Svenska C, kan nog va ganska kul bara man kommer igång med den. Ne nu skrev  Emma på msn att ja inte fick störa henne mer för hon skulle skriva svenskan ( den som skulle vart inne för två veckor sen då men (; ) och ja känner inte att ja har något vettigt att skriva här, därför ska ja börja skriva om Rödluvan nu.

Puss på er!



Älskart´! ( :
<3


En dag för tidigt

Tidigare i veckan planerade vi för fest på lördag, alltså idag. Men igår när ja kom hem från skolan kände ja för att gå ut och så blev det, både Emma och Katrin va på!

Vi började här hemma, sedan bar de iväg te Mikke, trevligt med lite nya ansikten! Katrin mådde dock inte så bra, kan de ha något med emmas snappsar att göra tro (?) För mig och Emma blev de en lyckad kväll i alla fall. Blev även ett blogginlägg igår kväll, fats de va inte ja som skrev de, tror de va Jimmie! hehe*

Ne nu ska Malin Städa!!


fest!

Sup & rulla runt ( :  Skämt å sido...... Fredag kvällen är än så länge lyckad, skratt och mycket prat. Visa för grabbarna hur man ska dansa, dom gillat. Imorn ska ja till Eko och baka kladdkaka, spännande men mättande. Just det Boda skulle komma och hålla oss sällskap. Simma lugnt alla Doods hörs imorn. Natti Natti.

Puss

Boys Be Ambitious.

Skoldagen började på lillerud med alla UF elever, va på info för mässan som går av stapeln den 18 Mars. Dagen fortsatte med UF-arbete, behövligt kan ja lova! Sist men inte minst en timmes Engelsk affärskominikation med britt. Snark*

Väl hemma slog dig mig att vi har Matte prov imorgon, ringde därför Cissi så hon & Co kommer på besök här om en liten stund, fika och matte bir de då. Ne nu ska ja gå ner och baka chokladbollar för min kusin Elliot älskar nämligen de och vad gör man inte för att få hjälp med Matten.

PUSS


Boys Boys Boys

De är den enda låten som finns på min spelningslista just nu! Emma har till och med brännt en skiva som heter

we like boys in cars. Perfekt för damen, fröken och gumman!

Har varit en lång dag idag känns de som, först hade vi svenska B och syo-information. Sen var de ett antal timmar rast som stod på schemat, jag åkte därför iväg till cissi för att räkna matte. Efter det åkte ja hem åt mat och sen hämtade jag Katrin, vi skulle till skolan och ha ännu en lektion. När ja kom hem var jag så duktig och satte mig med skolarbeten.

Jag har gått och stört mig på vår otroligt fula trapp ett bra tag nu, så jag tog tag i den gröna plastmattan (som den är inklädd i) och drog. Så nu har vi att göra ja och mamma, marcus kom precis hit med några vertyg vi behöver. Ah vi får se hur länge ja tycker de e roligt, men eftersom de va ja som kom på detta blir ja nog tvungen att fullfölja projektet. hehe.

Imorgon ska vi till Karlstad med skolan, se på teater, hoppas det blir kul. På kvällen är de bugg som gäller för mig och Emma. Sen är det ju även torsdag, vilket betyder att S kommer hem.

Ne nu är nog snart tackogratängen ja och mamma gjorde förut klar, så får gå ner å njuta till den och sen är de bara att hugga in med mitt trapp-projekt!


Här igen..

De har varken blivit någon svenska gjord eller något Tv tittande, istället hamnade jag i telefon. Ovanligt? Nej!  Har pratat med M ett antal minuter, alla telefonsamtal blir alltid så långa, vet inte varför, de e nog mitt sätt att fördriva tiden på.

Varm Choklad

Sitter just nu och äter hembakad tekaka med en kopp varm choklad. Har precis varit nere på bilbioteket och lånat lite saker till ett skolarbete. De e svin kallt ute och halkigt, riktigt skönt att komma in igen. Borde dock sätta mig med svenska B uppgiften, vi ska visa henne hur mycket vi har gjort de senaste veckorna (har nämligen inte haft några svenska B lektioner för vi har fått jobba med detta hemma.. Tror ni ja har gjort det eller ? Nej!) men detta är inte förräns på Onsdag och de ska inte vara helt klart förrän efter lovet tror ja. Jag har i alla fall gjort klart Svenska C uppgiften som ska vara inne på i slutet av denna veckan och gjort så mycket ja kunde på Ekonomiläxan. De e inte dåligt för att vara ja!

Fick reda på att ja får vg i rättskunskap också, de va härligt. Hade ju sparat ett prov till efter ja kom hem från Thailand, som ja gjorde direkt efter jullovet. Trodde faktiskt inte att de skulle gå vägen, men de gjorde det.

Ne nu ska ja kanske ta ett ryck med svenskan eller gå ner och slappa framför TV.

Neeej!!

Kom hem halv fyra igår, så de va lite kämpigt att gå upp imorse när klockan ringde. Har nämligen jobbat på förmiddagen, eftersom mamma jobbade idag fick ja gå ner till Mc Donalds, men som tur va behövde ja inte gå hem, för Emma jobbade oxå och vi slutade samma tid. När ja skulle öppna hennes bildörr bara spratt de till och jag tappade en av mina gele-naglar! Neej!! Ont som satan gjorde de oxå! Får se vad ja ska göra åt detta. hehe!

Nu har ja precis kommit ur duschen, sitter och väntar på att S ska plinga på dörren.


RSS 2.0