Emma i bött

Matte lektionen gick fort, åkte hem och väckte Simon, åt frukost sen åkte ja ut på stan med Emma. Vi inhandlade lite saker inför kvällen. Är dock inte på fest humör, men Lina sa att ja skulle tänka på henne så skulle festhumöret vara på topp sen. När man väl börjar så brukar det vara skit kul, så därför tänkte vi börja tidigt idag, typ 3 kanske! Men om ja känner oss rätt så kommer det dröja ett antal timmar längre innan vi börjar.

måste bara berätta vad som hände när vi åkte hem från skolan idag:
innan vi satte oss i bilen klagade emma på att det var så dåligt väder och att det snart skulle börja regna. Men ja sa emot, att de inte skulle bli regn. Sen när vi åkte på annelundsvägen spruta katrin spolarvätska på rutan och emma skriker: Nu regnar det ju! Det roligaste var att hon trodde ju de regnade oxå, hon sa inte bara så!
Hahahahaha. Så jävla skön!

Freebra

Idag har jag införskaffat mig en sådan, har länge gått och undrat på vad man ska ha på sig under balklänningen. Har inte riktigt trott på iden, men jag gav den en chans och jag tror faktiskt att den kan funka riktigt bra! Supernöjd med mitt köp än så länge i alla fall.


happy

Snart bara en lektion kvar till helg nu då:) Sitter i data salen på skolan å väntar på att britt och resten av klassen ska komma så att lektionen kasn börja. Hade även en timme svenska i morse och under den långa rasten följde jag med Simon till Karlstad en sväng, han skulle dit och ta en spruta sen köpa en jacka :)

Imorgon är det valborg vilket innebär fest, redan på en torsdag, gött då har man hela helgen kvar sen :)

ne nu kom britt, så nu blir de engelska.


Endast 3 lektioner kvar

Har glömmt att berätta att ja klarade Internationell Ekonomi!! :D

Jag har inte ett prov denna veckan och det känns verkligen jätte skönt. Börjar se ett slut på högen av läxor just nu, även lektionerna börjar försvinna. Onsdagar har vi bara två lektioner, Torsdag har ja vanligtvis fem lektioner men nu på torsdag har ja bara matten som slutar klockan nio. Så det återstår endast 3 lektioner innan låghelgen. Unerbart!

Idag ska ja göra om en svenskuppgift lite, så ja får VG i Svenska C. Sen ska ja gå ner och måla tills Simon kommer hem.

Ne nu ska ja börja med Svenskan så ja hinner måla lite! :)


Lördag

Igår var det en helt underbar dag, direkt när ja vakade år ja frukost och sedan började med trappen. Slipade tills solen stod mitt på himelen, för då gick ja ut och solade tillsammans med Ipoden, så otroligt skönt! sen bar det iväg på lång-promenad med emma och milla (emmas hund).
På eftermiddagen kom även Lina till stan och gjorde oss sällskap, fast de dröjde inte länge innan vi begav oss hem till henne. Hämtade  en balklänning hon skulle prova och se om de passade, och visst gjorde den det :) Sen satt vi hos henne och pratade av oss lite. Kvällens roligaste konveration löd så här:

jag:
Ska vi skicka iväg ett hat sms då?
emma: Ja, det gör vi!
jag funderade: Men vi har ju inte nummret?!
Lina: Men fråga tvillingen då?!
emma förvånad: va? har personen en tvilling? :O
lina (helt seriös): Ja! Eniro gubben!
Jag och Emma: brister ut i skratt. hahahahaha!

vemodigt

Nu var även OL provet avklarat, mycket skönt! Igår när ja spenderade kvällen tillsammans med Emma och Katrin, insåg vi hur lite tid det är kvar i skolan. Tror vi kom fram till att vi endast har två prov kvar att skriva på gymnasiet + några inlämningar + nationellt matte C prov. Känns otrloigt skönt men samtidigt väldigt tråkigt. Allt pluggande är väll inget man kommer sakna dierkt, men däremot allt man gör på resterna och även på lektionerna. De kommer ja sakna riktigt mycket! Tänk hur många personer det är man bara ser i skolan och känner sådär ytligt, när kommer man träffa dom igen, kommer man träffa dom överhuvetaget efter studenten? Alla lärare som man har träffat varje dag i tre års tid? Allt kommer att ändras efter studenten, kankse att de blir univeritet i Karlstad för min del? Kankse ska bli lärare?

Ne nu har ja bestämmt mig för att ha skit kul de få veckor som är kvar och verkligen njuta av allt, precis allt som har med gymnasiet att göra!!!


NAFTA?EMU?AFTA?EU?

Hade prov idag i Internationell Ekonomi, hade knappt tränat något alls! Och när ja väl satt där med provet framför mig, orkade ja inte anstränga mig speciellt mycket. Så de kommer antagligen stå IG med stora bokstäver när jag får tillbaka provet. Nog om det, väl hemma käkade ja upp kebabbpizzan som stod och väntade i kylkskåpet sen igår. Sen kom Elin hit fast hon kände sig lite trött, så la sig i min säng och tog en liten tupplur :P

Snart kommer Emma hit, vi ska träna på OL-provet som vi har imorgon. Sen har vi planerat en repa på byn tillsammans med Katrin.

Ne nu ska ja gå å se om Elin ska med ut på altan å sätta sig och dricka saft :)


kom tillbaka

Vart tog det fina vädret vägen? Under påsklovet kunde man sitta ute och njuta av solen flera timmar mitt på dagen. Det vore ju så otroligt skönt att varva ner nån timme efter skolan ute i den varma solen, innan man hugger in i allt skolarbete, håller ni inte med mig?

Men istället gömmer sig solen bakom alla moln, de tycker vi inte om. Jag tände till och med massa värmeljus på mitt rum när ja kom hem, så nu är det varmt här inne iaf. Ursch va tragiskt de lät, tända massa ljus när man vill känna sommar känslor. Aja, hoppas solen och värmen kommer till baka snart ! :)

Grattis Mamma.

21 April är det idag, vilket betyder att mamma fyller 42 år idag. Vi hade kalas i lördags, så någon tårta blir det inte. Men hennes arbetskompisar kommer hit idag, så något gott att äta får jag nog :)

Emma och Katrin pratade på att vi skulle hitta på något idag, så vi får se om det blir så eller inte. Annars ska jag försöka plugga lite på provet vi har på torsdag. Ikväll är det Andra Avenyn också, många tycker det är skit dåligt, men jag har följt de jätte länge nu, så de är lika bra att fortsätta.

Hälften borta redan :)

Klockan är snart åtta och jag har pluggat i stort sett hela dagen, Elin var här och en sväng bara sen har ja vart på stan en snabbis också. Men annars har dagen som sagt gått åt till skolarbeten. Har gjort klart debattinlägget i svenskan och börjat på projektrapporten, den är redan fyra sidor lång, har skickat in den till christina så ja får se vad hon tycker om den än så länge.

Om ja inte minns helt fel så har vi ingen UF lektion imorogn, om det är så slutar jag 12. 50. Det vore riktigt skönt, hoppas det är fint väder i så fall, så ja kan gå hem. Ne nu ska ja gå ner å kolla hur långt mamma har kommit, hon håller på att måla på panelen i hallen :) Jag sa till Simon att jag kasnke skulle greja lite med trappen också, men ja har haft så otroligt ont i nacken hela dan, så ja vill helst bara ligga stilla och inte röra på huvudet.


veckan börjar med högar av arbeten.

Efter en veckas lov borde man väll vara något piggare än vad man var innan lovet. Men icke, de två sista lektionerna var riktigt sega, trodde aldrig klockan skulle bli två. Har massvis med saker som måste göras denna veckan.
*prov i internationell ekonomi på torsdag
*prov i organisation och ledarskap på fredag
*ett debatt inlägg i svenskan
*projektrapporten
                                       
JOBBA.JOBBA.JOBBA.
kÄMPA.KÄMPA.KÄMPA.

Idag har jag...

Idag har jag städat längst in i garderoben, måste bara lägga till att ja gjorde det för att ge plats åt alla sommarskor som har låge slängda i botten på en garderob över vintern, så de va enbart därför ja städade, gjorde plats åt skorna. Nu återstår det bara att rota fram alla sommarkläder, men snart kan ja börja andvända alla sommarkläder ja köpte i Thailand också :)

Har även hunnit med ett kalas idag, Cissi fyllde år, så vi va där å fikade på efter middagen. Nu på kvällen var jag och Elin ute och gick i nästan en timme, funderar starkt på att gå upp tidigt imorgon och gå samma runda igen. Ska även skriva ett debattinlägg imorgon tänkte jag, sen tycker mamma och Simon att trappen har stått still alldeles för länge nu, så de kanske får bli ett eller två trappsteg också. Simon kommer hem imorgon också, de tycker vi om!

Ne nu får de bli en film att somna till, annar orkar ja inte med morgondagen, ska baka dumlekakor tills S kommer hem också =)

Den som spar han har



Har precis rotat fram min jenasjacka som ja hade i högstadiet. Ibland lönar det sig att spara på saker. Får se om den blir använd eller om den får en stadig plats i garderoben.

My Life My World

Just när vissa saker inträffar, känns allt hopplöst och man vill bara somna för att sedan vakna upp och inse att allt har varit en dröm. Men när man sedan verkligen förstår att det inte var en dröm, utan det var en sak som verkligen hände på riktigt, då börjar man fundera på hur i helvete man ska klara av att leva livet ut. Men de går, allt går, ja lovar. När man kommit över den värsta perioden inser man att det kanske inte var så dåligt de som inträffade, det var kanske någon mening med det som inträffade, de var något ännu bättre som väntade.


Så att säga ;)

Då var påskhelgen slut då, men nu har vi en veckas lov framför oss.

Sov hos Simon inatt, på förmiddagen åkte vi till deras stuga och kikade, fint värre måste ja säga! Sen åkte ja till Elin en sväng, där även Lina höll hus, hon var inte allt för pigg efter helgens bravader. Men vi åkte i alla fall iväg ner till stan för att äta en Pizza. Simon kom och hämta mig hos elin på eftermiddagen och nu har han precis åkt iväg till Trollhättan, men han ska bara jobba 3 dagar, så han är hemma innan ja hinner blinka ;)

Imorgon ska ja och Elin till Karlstad, jag ska till sjukhuset och ta prover och sen ska vi kolla på en balklänning åt Elin. Det ska bli mycket trevligt *så att säga* (mitt och elins nya avslut på meningar) HAHA.


Glad påsk




Det är underbart väder ute, härligt! Nu känns det att det verkligen är vår, man kan inget annat än att vara glad då :) Ska iväg till mina kusiner vid fem och äta påskmat med hela släckten, sen åker ja å simon vidare hem till honom, för att fira hans lilla syster Elin som fyllr år (:

Men innan dess ska ja sätta mig på trappen å njuta av solen.

puss

Tisdag

Inte mycket uppdatering de senaste dagarna från mig inte. Men ja har haft massa annat att stå i,ett exepel på de är harrys i fredags.

Annars kan man nog säga att den mesta delen av tiden spenderats i Tveta tillsammans med Simon eller Elin. Jag har till och med matat kossera hos Simon, de ni! ;)

Nu sitter jag i datasalen på skolan å väntar på att Emma och CO ska sluta engelskan, så vi kan börja skriva på vår Årsreovisning. Sen ska ja hem å äta och ta med mig lite nya kläder och sen åka ut till Simon igen. mys :)

puss

Ser nu meningen

Veckan har fortsätt som ja önskade, dock kan ja inte hitta min hemnyckel och nyckeln till Marcus lägenhet + att mitt USB minne är borta också. Så är de någon som har ett ett USB minne eller två nycklar på en nyckelring så vet ni vem dem tillhör.

Har varit ute å gått, ätit nyttigt och fått massa skolarbeten ur vägen, så de känns skönt. Har dessvärre inte haft ork eller dit att träna på OL-provet, men de är ganska lätt tror ja, mycke logiska frågor.

Att plugga på prov är inte de enda ja inte hunnit med, har inte grejat något i trappen alls, inte på hela veckan. Imorogn kommer Simon hem också, så ja känner mig tvingad att komma några trappsteg högre upp. Simon påstår nämligen att när folk som bor i stan börjar med något, gör dom aldrig kalrt det. Därför känner ja sån press när de gäller att greja med den ;)


RSS 2.0