Perfekt början på en ny vecka



Som ni vet började dagen med ett godkännt matte prov, har gått med ett leende på läpparna hela dagen på grund av det :) Skrev klart och skickade in mitt svenska c reportage när jag kom hem, sen åt ja massa massa frukt, för att sedan gå ut och gå tillsammans med min ipod. Härligt! När ja kom hem tog ja mig en dusch och åt fil,k-special med bananpengar (Meja kallar bananskivor så) i. Ska försöka fortsätta så här hela veckan :)

PUSS ♥

7/0

Fick tillbaka matte provet idag och gissa om jag blev glad (!?) Jag fick hela 2 poäng över G. Trodde inte ens ja skulle klara provet. Så den informationen gjorde min dag!  :)

sweet morning

Ja gårdagen var en rikgtig slappis dag, låg framför tv.n precis hela dan. Elin åkte härifrån runt åtta tiden, då blev det godis och tv tillsammans med mamma. Gick å la mig tidigt, sen vaknade ja av att Simon låg bredvid mig. mys :)

Idag blir det inte heller mycket för världen, men ja har i alla fall diskar och städat på mina rum. När ja plockade in den nytvättade högen med kläder insåg ja att min garderob är i stort behov av att städas, orkar dock inte ta tag i det idag.

Imorgon börjar en ny vecka, ganska lungt när det gäller skolarbeten för min del, härligt. Har en artikel som ska in på tisdag, men den är malin redan klar med, ska bara läsas igenom och rättas till lite. På fredag är det OL-prov (organisation och ledarskap) en ganska rolig kurs :)

Ne nu ska ja gå ner å hämta mig en apelsin, i väntan på att S kommer hit.


aldrig mer sprit för mej

Ja, vart ligger landet där man böjer bananerna, var en av alla låtar som var med på vår spelninglista igår. Som ni vet valde jag ju att gå ut, vilker jag ångrar starkt idag. Har sån fruktansvärd huvudvärk!! Vaknade hos Simon imorse och va riktigt bakfull. Somnade om när han gick ut för att greja, sov till närmare två tror ja. Simon skulle då ner till stan å köpa snus, så ja passade på att åka hem då. Nu ligger jag framför tv.n med ett stort glas vatten och väntar på att Elin ska komma. Idag ska vi ha en riktig "bakisdag" !! Kanske sover i tveta i natt igen eller om Simon kommer hit, han skulle troligtvis ut idag han, men nåde han om han luktar sprit då!!

De va allt för mig idag.

Feeeest!!

Det blev fest!

Sitter hos mig å förfestar, de e ja emma elin å susanna. Mycket trevligt har vi:) Vi har skit kul och ska snart  iväg till hc :)  grääjt! Hallon och sprit det är grejer det ;P riktigt gött! Sprite ska det var också" Men fr¨gan är vart ligger landet där man böjer bananerna? Nu bjussar susanna på  chips också" Sötnöt! MEn nu ska vi kila" Ha det  grääjt :P Puss Puss Emma och Malin ohc Sussana Och Elin :):):):):):):):):):):):)

svårt val

Vet inte vad jag ska hitta på idag, har två val.

Alternativ 1
Följa med Emma och Susanna till HC.

Alternativ 2
Kolla på film och äta godis hemma hos Elin.

Kan verkligen inte bestämma mig, har planerat hela veckan för att gå ut idag. När ja vaknade var ja dock inte lika sugen på det längre. Så vi får se vilket av alternativen ja väljer.

Kärlek på avstånd

Imorgon har vi matte C prov. Ursch.ursch! Jag har inte pluggat något alls idag, Elin följde med hem efter skolan, så vi har varit på stan en sväng och nu gör vi inte alls mycket.

Men matten då Malin? Ja ja va faktiskt hos cissi hela dagen igår och pluggade, då menar jag verkligen hela dagen. Va där från 10 på morognen till 8 på kvällen. Åkte bara iväg på engelska lektionen en timme.

Torsdag idag oxå, vilket betyder att S kommer hem och som vanligt åker han till Annelund istället för att åka hem till Tveta. Gullet :) (så e lär inte bli något mer pluggande idag inte)


50 Dagar kvar!



Idag hade den äntligen kommit, min efterlängtade studentmössa! Nu är det inte alls lång tid kvar, hörde att det var 50 skoldagar kvar bara, shit, Läskigt! Det är fortfarande massvis med saker som inte bockats för än, på listan över allt som måste ordnas innan den stora dagen.

Inte nog med det, vi fick även tårta på UF-lektionen, eftersom det var mässa i onsdags. Mycket gott! :)



Ne nu ska ja gå ut å fixa med påskfjädrar och sen måla i trappen, de går framåt nu vill ja lova er! =)

all summer long

Jo just det, ja har äntligen fått ett sommarjobb också. Ska jobba i hemtjänsten Annelund/Tveta. Hemtjänsten känns lite sådär måste ja erkänna, men det är ju ett jobb och ja vill prova på så många olika saker som möjligt, jobbar ju på Mc Donalds också men de är väll inte ett ställe jag vill springa runt på till sommaren igen.

Håll tummarna för mig imorgon

Igår sa ja ju att dagen skulle gå åt till att plugga ekonomi, dock har det inte blivit så mycket pluggande för mig. Istället har jag slipat, spacklat och målat i trappen, sen har jag och mamma varit på badhuset å simmat och bastat, super skönt! Ja får hoppas på det bästa imorgon :)

LoveGame

Söndag igen, vilket brukar betyda måndags-ångest för min del. Men så är inte fallet idag, eftersom vi är lediga imorogn. Det passa mer än perfekt eftersom ja har två prov framför mig denna veckan, inte vilka prov som helst heller. Ekonomi prov på tisdag som innehåller allt vi gjort denna terminen och det är inte lite vill ja lova, fyra lektioner i veckan har vi så de drar i väg med både de ena och det andra. På fredag är det Matte prov, vilket inte är allt för kul. Så den lediga dagen får gå åt till att plugga ekonomi (oops! nu kom visst måndags-ångesten tillbaka) resten av veckan får det bli matte matte och ännu mer matte.

Ne nu är nog nudlarna klara så ja ska slå mig ner framför tv.n.

Puss

Hemma igen :)

Nu äntligen är badrummet klart!! :) Känner att ja kommer bo i badrummet den närmaste tiden. Det blev super fint så nu är det bara hallen trappen och hallen här uppe kvar.

Snart kommer Simon hit, sen vet ja inte vad de blir, han kanske skulle iväg till en kompis å basta å ha de skönt, i så fall blire nog en repa på byn tillsammans med mina Änglar, Emma och Katrin., för mej.

Kankse ska åka ner till mormor och morfar sen, för att hämta hem katterna, dom är nämligen kvar där, ja å mamma flytta hem igår. Men vi får se hur det blir med den saken, är ganska skönt när dom inte är hemma, dom ska bara va med över allt hela tiden :P


Love.Love.Love

Helgen var då över, gick lika fort som vanligt. Har sovit i Tveta sen i torsdags, mycket trevlig. Helgen har innehållit en tur till karlstad med Elin, firat att Emma fyllt 19 och massa mys med Simon, nu klockan sju blir det pizza med Katrin och Emma, perfekt avslutning på helgen! Efter det ska ja till mormor och morfar, får sova där nu igen eftersom Simon åker till Trollhättan idag. Är ganska jobbigt att behöva planera å tänka efter vad man ska ha på sig, med sig för böcker till skolan och allt det där, hoppas snart badrummet är klart.

Har inte ett enda prov denna veckan, fast de kommer nog bli en otroligt slitig vecka ändå, eftersom det är UF-mässa på universitetet i karlstad på onsdag, har inga ekomomilektioner alls på grund av det, för det är massa förberedelser. jobba. jobba. jobba!

Ne nu ska ja se så ja har fått med mig allt, för sanrt kommer katrin och hämtar mig :)

Pusspuss


You`re my Baby

Dåligt med uppdatering här från mig tycker jag! Men paketet var i alla fall till Emma som fyllde 19 år i Tisdags, bara ett år kvar till 20 nu. Torsdag idag och vi har precis haft filosofi prov, vilket inte gick alls bra, öppnade knapps böckerna igår, så ja kan väll inget annat än skylla på mig själv.

Snart kommer säffletidnigen till skolan för att göra reportage om alla UF-elever som ska vara med på mässan i Karlstad 18 Mars. Vi håller på förfullt med att fixar vår monter, visitkort, göra klart alla varor, reklamblad och en presentation vi ska göra på mässan inför en jury.

För er som vil veta har vi ingen toalett hemma nu, dom har börjat kakla i badrummet, så ja mamma och alla katterna bor för tillfället på pilgatan hos mormor och morfar. Men idag kommer Simon hem så ja kanske flyttar dit istället :P

Ne nu ska ja försöka få liv i Emma och Katrin, som är näst intill döda efter filosofiprovet.


Lämnar Säffle tills imorgon

Var i åmål förut för att fråga om man fick lämna tillbaka en tröja, dock  påstod dom att var "skadorna" på den gjorda av mig. Och visst så kanske det var, men ja köpte den på lovet och har haft den på mig en kväll, tycker den borde hålla längre, men men så är det. Nu är jag i Tveta, blir att tillbringa kvällen och natten här. Imorgon är det temadag på skolan, hoppas det blir kul, roligt med lite omväxling i alla fall :)

Pusspuss.

Happy Birthday !



Har precis slagit in paket, de va otroligt svårt måste ja säga, eftersom ja hade två nyfikna katter runt mig, som skulle göra både det ena och de andra! Tillslut stängde ja in dom i ett annat rum, så de blev ett paket tilslut. 
Nå, vem är då paketet till, det är frågan de. Men de finns en pärla som fyller år imorogn. Ni får se imorgon om ni inte redan vet vems den stora dagen är :)

Puss

Söndag igen då.

Idag har ja jobbat från 11.00 till 15.00, bara fyra timmar men de räcker faktiskt. För de e riktigt slitigt att jobba när de e så mycket folk, alla som har varit och åkt skidor kommer till Mc Donalds för att äta mat då vid lunch. När ja hade slutata gick jag ner till Marcus för att duscha, sen åkte jag och hämtade Emma och vi åkte till ICA för att köpa godis. På vägen hem stannade vi till och pratade lite med dem som var ute och gled i lilla Säffle.
Nu sitter jag i soffan och har jag precis kollat på parlamentet, jag älskar verkligen humor program. Nu börjar söndagsfilmen på tv också, alltså beck, de filmerna tycker ja också är jätte bra, dock vågar jag aldrig se på Beck när ja ska sova ensammen. Men snart kommer Simon hit så ja kasnke kan se på Beck i alla fall :)

Puss

Ja bor snart i Tveta.

Harrys igår :)

Nu väntar jag på att Elins ska höra av sig, hon är nämligen ute och övningskör, (så passa er ;)) så dom skulle plocka upp mig på vägen hem. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men de finns alltid något att göra. Ska åka till Simon senare idag också. Ne nu skrev Elin att dom skulle komma hit :)

byebye


Hollywood tailor



Satt och letade bilder till ett skolarbete, så kom ja på att ja skulle söka på de ställena där vi va i Thailand och se om ja kände igen mig. Så hittade jag denna bilden, alla dom på bilden (utom han som står nr 2 från vänster) har jag pratat engelska med, (tänk er, jag Malin jansson, som är så bra på engelska). Det var där jag sydde upp min balklänning, vet inte om de va dom som sydde med de va dom som tog beställningen och mätte å hjälpte mig med tyger och så :) Jag tyckte de va lite coolt att se den bilden :)

Saknar Thailand!
Kommer garanterat åka dit igen, massor av gånger (:

Beroende?

Datorn har någon sorts dragningskraft, jag skulle bara starta datron för att ladda ipoden och lyssna på musik. (eftersom min favorit skiva är hemma hos Elin) Men så tänker man att ja måste bara kolla om de hänt något nytt på bilddagboken, facebook och läsa alla bloggar som står i favorit listan. Efter man gjort allt det, blir man fortfarande kvar här och de värsta av allt är ju att tiden går så otroligt fort!

Så direkt när ja har sparat detta blogg.inlägg ska ja gå här i från. Ska städa, plugga och slipa trappen, får se hur långt ja hinner klockan är ju snart fem!

Ett bra avslut på lovet

Jag åkte och hämtade Lina vid halv fem, så klockan fem öppnade vi den första och efterlängtade cidern. Strax därefter kom Emma, vi gjorde oss i ordning här hos mig, det han bli några cider innan vi begav oss iväg ner till konsum för att åka vidare ut till v-bro. Vi stannade i v-bro hela kvällen, träffade massa roligt folk som ja inte sett på länge, det var kul. Kvällen avslutades med pizza från bakfickan. Tack för en superkul kväll :D


                                     Emma, Jag och Lina på G :)


                             Jag och Emma på väg t V-bro.


                                                         Simon :)

RSS 2.0